Næste udsendelse: 22:45 Tilbageblik - Martin Andersen Nexø (G)

TV i dag

 • 22:15Fra lade til landevej - (12:12) (G)
 • 22:45Tilbageblik - Martin Andersen Nexø (G)
 • 23:45Kulturkalenderen (G)Et udpluk af næste uges kulturelle begivenheder. Sommerrevyen vender tilbage, der er madfestival og forfatteren Martin Andersen Nexø bliver fejret.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Kulturreportagen - Bornholms Sommerrevy (G)I denne uges kulturreportage følger forberedelserne til sommerrevyen ”Helt ude i skoven”.
 • 00:15Fra lade til landevej - (12:12) (G)
 • 00:45Mellem os (G)
 • 01:10Tilbageblik - Martin Andersen Nexø (G)
 • 02:10Nationalpark Thy (24:52) (G)En flok børnehavebørn får en helt ny og anderledes oplevelse, når de bliver præsenteret for rågen. Det kommer der en middagsret ud af.
 • 02:40Månedens foredrag - Arkæolog Anders Pihl (G)Arkæolog Anders Pihl fra Bornholms Museum fortæller om hvordan landbrugets fosfatmålinger kan være arkæologiens hjælpere
 • 03:30Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Assens, Aakirkeby, Sorø, Esbjerg, Nørresundby og Hanstholm.
 • 04:00Mellem os (G)I torsdagens udgave af Mellem Os kan du møde Nikolaj Løngreen, der for nylig er blevet daglig leder af Plantagen i Svaneke. Han fortæller om sine visioner med stedet. Desuden får vi besøg Sanne Steenberg Hansen og Ida Brink fra Bornholms Museum, der fortæller om projektet Cultural Citizenship og Innovation, der foregår i Nordparken i Rønne.
 • 04:30Vild Med Dyr (G)I Vild med Dyr får Anna Louise som den første lov til at komme ind til de nyfødte geparder i Ree Park. Anna Louise skal nedlægge en zebrahingst med bedøvelsespil og hjælpe når en vikunja skal have ordnet tænder.
 • 05:00Stafetten - Karina Rodel (G)Karina Rodel er sygeplejerske på Bornholms Hospital samt pendler til Herlev Hospital. Hun bor med mand og to børn i Rønne. Karina Rodel har startet det første mikrokafferisteri på Bornholm, og med sin mand har hun nu også en kaffebar midt i Almindingen.

Rønne Stadion Nord skifter alligevel ikke navn

En afgørelse fra kommunen afgør endeligt, at et navnesponsorat for Rønne Stadion skal indeholde 'Rønne Stadion Nord' i navnet. Dermed kan stadion ikke hedde Bo42 Arena.
En ny afgørelse omkring navnesponsoratet for Rønne Stadion Nord afgør, at RIK og Bo42 ikke kan kalde Rønne Stadion Nord for Bo42 Arena, som det ellers var planlagt, da de to indgik sponsoraftale tilbage i marts.

I den nye afgørelse, står der, at 'Rønne Stadion Nord' skal indgå i et aftalt stadionnavn. Det vil altså sige, at RIK ikke må lave stadionnavnet om til Bo42 Arena, når der bliver spillet fodboldkampe i RIK-regi eller afholdt RIK-events.

Navnestriden stammer tilbage fra marts måned, da det blev offentliggjort, at RIK og Bo42 indgik en sponsoraftale, hvor RIK ville ændre stadionnavn fra Rønne Stadion Nord til Bo42 Arena, når RIK spillede kampe eller lavede events.

Det satte gang i en sag, hvor blandt andet Viking Fodbold ikke var tilfredse. Derfor åbnede kommunen i april op for indsigelser, og der sendte både Viking Fodbold og Viking Atletik indsigelser ind.

Den 23. maj blev der afholdt et møde mellem parterne og kommunen, og der lykkedes det ikke klubberne at blive enige, og derfor har kommunen truffet en afgørelse i sagen.

En af grundene til, at kommunen ikke helt har afvist, at RIK kunne bruge et sponsornavn, er fordi Nexø stadion også har en sponsoraftale, der betyder, at stadion har et andet navn, siger Carsten Clemmensen, Lede af Idrætsområder i BRK til TV 2/Bornholm.

Aktuelle programmer på Play