Næste udsendelse: 21:30 Guld fra Gemmerne (G)

TV i dag

 • 21:00Mad med Mads og DavidMads tager til Glænø for at besøge Grønholtgård, hvis marker har udsigt over havet på næsten alle sider. Grønkål, rosenkål og palmekål bruger David til at lave en nyfortolkning af kåldolmer. Produceret i 2017.
 • 21:30Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Aabenraa, Vendsyssel, Rønne, Lemvig, Næstved og Odense.
 • 22:0022Nyheder
 • 22:09Vejret i morgen (G)
 • 22:10Kulturreportagen - Art Box Svaneke (G)Kulturreportagen er denne gang taget til Art Box i Svaneke. Maya Hiort Petersen arbejder her med indramning af billeder og hun har nok at lave.
 • 22:15På sporet af Bornholm -fra Rønne H til Aakirkeby (G)I dette afsnit følger vi sporet fra Rønne H til Aakirkeby. Her hører vi om historien bag jernbanen, men kommer også med Lasse på vej til skole fra Lobbæk til Aakirkeby. Samtidig kører vi galt med et tog fyldt af Missionærer.
 • 22:50Mellem os (G)Den nye præst i Allinge hedder Elon Anders Enevoldsen Lauterlein og er 38 år, men hvem er han og bliver han også i embedet i 37 år, som forgængeren? Få svaret i Mellem Os, hvor også den prisbelønnede forfatter Thomas Rydahl kommer og fortæller om tredje og sidste bind i serien om den nifingrede klaverstemmer, ’De tre paver’.
 • 23:15Mad med Mads og David (G)Mads tager til Glænø for at besøge Grønholtgård, hvis marker har udsigt over havet på næsten alle sider. Grønkål, rosenkål og palmekål bruger David til at lave en nyfortolkning af kåldolmer. Produceret i 2017.
 • 23:45Kulturreportagen - Logbog fra Norresân (G)Logbog fra Norresân er en lyrisk fortælling, der følger årets gang i ord og billeder. Jo Dam Kærgaard har skabt værkerne ud fra et planteforlæg fra Norresâns magiske klippehave, og Steffen Brandt har i hvert af årets måneder skrevet en tekst.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Kulturreportagen - Art Box Svaneke (G)Kulturreportagen er denne gang taget til Art Box i Svaneke. Maya Hiort Petersen arbejder her med indramning af billeder og hun har nok at lave.
 • 00:15På sporet af Bornholm -fra Rønne H til Aakirkeby (G)I dette afsnit følger vi sporet fra Rønne H til Aakirkeby. Her hører vi om historien bag jernbanen, men kommer også med Lasse på vej til skole fra Lobbæk til Aakirkeby. Samtidig kører vi galt med et tog fyldt af Missionærer.
 • 00:50Mellem os (G)Den nye præst i Allinge hedder Elon Anders Enevoldsen Lauterlein og er 38 år, men hvem er han og bliver han også i embedet i 37 år, som forgængeren? Få svaret i Mellem Os, hvor også den prisbelønnede forfatter Thomas Rydahl kommer og fortæller om tredje og sidste bind i serien om den nifingrede klaverstemmer, ’De tre paver’.
 • 01:15Flere sider af Birgithe Kosovic (G)Forfatter Birgithe Kosovic fortæller om sit portræt af Erik Scavenius "Den inderste fare".
 • 01:45Kulturreportagen - Aakirke (G)Efter lang tids forarbejde blev renoveringen af Aakirke skudt i gang. Til påske forventes en smuk nykalket kirke at stå klar.
 • 01:55Stoltzes Naturperler - Enebærskoven (G)Følg med Michael Stoltze til det "oprindelige" Almindingen og se tormentil, enebær og springfrø.
 • 02:00Folkemødet 2019 - De bedste øjeblikke, set med unge øjne (G)
 • 02:30Månedens foredrag - Alex Speed Kjeldsen (G)Sprogforsker Alex Speed Kjeldsen fortæller om sit arbejde med en ny stor bornholmsk ordbog
 • 03:30Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Odense, Kolding, Bangsbo, Skive og Næstved.
 • 04:00Mellem os (G)I aften får vi besøg af Nikolaj og Maria Nexø Grønnegaard, der har vundet DBU Bornholms forældrepris. Du kan også møde Tobias Statager, der i weekenden deltog i konkurrencen om at blive Årets Kok.
 • 04:30Helt i fisk - På pilketur efter torsk (G)I dette afsnit er vi taget på havet for at prøve en klassisk pilketur i Østersøen. Ombord på den stolte båd Fortuna går jagten ind på torsken i dybet. Der bliver doneret livligt til Østersøen, men heldigvis viser torsken sig også fra sin gode side.
 • 05:00Stafetten - Allan Hansen (G)Allan Hansen er født og opvokset i Nexø. Efter en tid i forsvaret driver han nu Bornholms Mørtel og Transport og Bornholms Sandsten. Allan Hansen bor med sin kone og to hjemmeboende børn i Ibsker, hvor den store fælles interesse er heste.

NB Bornholm vinder 6-0 over Midtbornholm

Rasmus Kristensen & co. vinder i Nexø første sæt med 6-0, i den bornholmske play-off om en plads i Københavnsserien i fodbold.
NB Bornholm må være klar til en ny sæson i Københavnsserien.
Ellers skal der onsdag i næste uge, på Aakirkeby Stadion, ske midtbornholmske mirakler!

NB Bornholm viste offensiv fodbold fra start, i aftenens første play-off mod Bornholmsmestrene Midtbornholm.

Et kvarter inde i kampen på det lækre græstæppe i Nexø, scorede den blot 16-årige centerforward, Rasmus Kristensen, til 1-0 for de gulblusede fra NB Bornholm.

Polske Lukasz Mlynarskis skruede indlæg fra venstre side blev headet på mål af polske Kacper Stukonis - Midtbornholms polske målmand, Piotr Sochaszewski, parerede - men Rasmus Kristensen var klar på riposten, så 1-0.

Efter 20 minutters spil var Midtbornholms hængende angriber, Frederik Madsen, centimeter fra at udligne, på et skruet frispark, fra kanten af buen udenfor straffesparksfeltet.

Et kvarter senere kom NB Bornholm på 2-0, efter et 'norsk angreb' i 2. sals højde. Stukonis sendte en høj, lang bold frem - Martin Andersen headede Rasmus Kristensen afsted mod mål, og fra kanten af feltet scorede den unge angriber med et fladt skud, via indersiden af stolpen.

Halvandet minut senere knækkede polske Marcin Mlynarski nok Midtbornholms drømme, da han kanonerede læderkuglen hårdt forbi Piotr Sochaszewski til 3-0.
To mål på 90 sekunder, som reelt lukkede kampen.

Kort før pausen sømmede tømrermesteren Martin Andersen første halvlegs sidste søm i, da han tæt inde foran mål scorede til 4-0.

Knapt et kvarter efter pausen blev det så 5-0, da Lukasz Mlynarski sendte et skruet hjørnespark til bageste stolpe, hvor Rasmus Kristensen headede bolden i nettet - tredje mål i kampen af teenageren i front!

Godt midtvejs inde i anden halvleg var det et midtbornholmsk selvmål, som gav NB Bornholm en sejr med tennis-cifrene 6-0.

Aktuelle programmer på Play