Næste udsendelse: 22:55 Fra køkken til kineserier (G)

TV i dag

 • 22:10Mellem os i Sommerlandet (G)I Mellem Os i Sommerlandet skal det handle om mad og maskiner. Vi laver laks over bål hos Svanereden i Svaneke, og så kan du komme med, når Aakirkeby Cross Klub afholder crosslejr.
 • 22:55Fra køkken til kineserier (G)Christiane Larsen har fået succes med at producere økologisk modellervoks. Ailefo er gået fra at være et køkkenprojekt til en virksomhed med egne lokaler, ansatte og en specialbygget æltemaskine fra Kina.
 • 23:25Bornholm knokler - Travhest (G)Vi er taget til Smedegaarden i Rønne, hvor vi skal prøve livet som hestepasser hos Healthy Horse. Her træner de blandt andet travheste.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Mellem os i Sommerlandet (G)I Mellem Os i Sommerlandet skal det handle om mad og maskiner. Vi laver laks over bål hos Svanereden i Svaneke, og så kan du komme med, når Aakirkeby Cross Klub afholder crosslejr.
 • 00:55Fra køkken til kineserier (G)Christiane Larsen har fået succes med at producere økologisk modellervoks. Ailefo er gået fra at være et køkkenprojekt til en virksomhed med egne lokaler, ansatte og en specialbygget æltemaskine fra Kina.
 • 01:25Bornholm knokler - Travhest (G)Vi er taget til Smedegaarden i Rønne, hvor vi skal prøve livet som hestepasser hos Healthy Horse. Her træner de blandt andet travheste.
 • 02:00Nationalpark Thy (43:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:30Månedens foredrag - Anders Pihl (G)Hvad er det? Hvor gammelt er det? Hvor ved du det fra? Anders Pihl, arkæolog ved Bornholms Museum, fortæller om dateringsmetoder i arkæologien
 • 03:30Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Holbæk, Assens, Herning, Dybbøl, Rønne og Aalborg.
 • 04:00Flere sider af Svend Brinkmann (G)Psykologiprofessor Svend Brinkmann fortæller om sin bog "Ståsteder".
 • 04:30Vild Med Dyr (G)En af naturens allerskarpeste rovdyr er den smukke og bom stærke leopard. Der er kun få i fangeskab og derfor var der også stor glæde da Ree Park fik en lille velskabt unge. Vild med dyr fik lov at komme med da den lille skulle tilses for allerførste gang.
 • 05:00Stafetten - Mette Absalon (G)Mette Kofod Absalon er født og opvokset på Bornholm. Hun er kreativ indenfor grafik, keramik og musik og glad for økologi og selvforsyning. Mette Kofod Absalon har i 2017 startet eget grafisk bureau på Bornholm.

Voldtægtssag: Rigspolitiet dygtigste hunde hjælper

Bornholms Politi får hjælp af fire sporhunde fra Rigspolitiet i forbindelse med en anmeldt voldtægt under dette års folkemøde.
Fire såkaldte Gruppe 1-hunde søger onsdag efter spor i Danchells Anlæg i Allinge.

En 18-årig kvinde fra Aarhus-området har anmeldt en voldtægt, der ifølge hende skulle have fundet sted natten til lørdag under Folkemødet.

Der er tale om Rigspolitiets dygtigste hunde.

- De her hunde er ekstra trænede til at kunne finde biologiske spor. Det vil sige alt, der hidrører fra mennesker af hår, blod, spyt, sæd. Det kan hunden gå ud at finde. Og det kan den finde trods det, at det har ligget i flere dage, siger politikommissær og leder af hundeafdelingen hos Bornholms Politi, Michael Winsløw.

Men selvom hundene er dygtige, er de kommet på en svær opgave.

- Som alle ved, så regnede det jo voldsomt på Bornholm lørdag, og det vanskeliggør jo sporsøgningsdelen væsentligt, siger efterforskningsleder, Henrik Schou.

Udover regnen vanskeliggøres søgningen efter spor også af, at der har befundet sig mange mennesker i området både under Folkemødet og i forbindelse med den efterfølgende oprydning.

Aktuelle programmer på Play