Næste udsendelse: 22:55 Fra køkken til kineserier (G)

TV i dag

 • 22:10Mellem os i Sommerlandet (G)I Mellem Os i Sommerlandet skal det handle om mad og maskiner. Vi laver laks over bål hos Svanereden i Svaneke, og så kan du komme med, når Aakirkeby Cross Klub afholder crosslejr.
 • 22:55Fra køkken til kineserier (G)Christiane Larsen har fået succes med at producere økologisk modellervoks. Ailefo er gået fra at være et køkkenprojekt til en virksomhed med egne lokaler, ansatte og en specialbygget æltemaskine fra Kina.
 • 23:25Bornholm knokler - Travhest (G)Vi er taget til Smedegaarden i Rønne, hvor vi skal prøve livet som hestepasser hos Healthy Horse. Her træner de blandt andet travheste.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Mellem os i Sommerlandet (G)I Mellem Os i Sommerlandet skal det handle om mad og maskiner. Vi laver laks over bål hos Svanereden i Svaneke, og så kan du komme med, når Aakirkeby Cross Klub afholder crosslejr.
 • 00:55Fra køkken til kineserier (G)Christiane Larsen har fået succes med at producere økologisk modellervoks. Ailefo er gået fra at være et køkkenprojekt til en virksomhed med egne lokaler, ansatte og en specialbygget æltemaskine fra Kina.
 • 01:25Bornholm knokler - Travhest (G)Vi er taget til Smedegaarden i Rønne, hvor vi skal prøve livet som hestepasser hos Healthy Horse. Her træner de blandt andet travheste.
 • 02:00Nationalpark Thy (43:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:30Månedens foredrag - Anders Pihl (G)Hvad er det? Hvor gammelt er det? Hvor ved du det fra? Anders Pihl, arkæolog ved Bornholms Museum, fortæller om dateringsmetoder i arkæologien
 • 03:30Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Holbæk, Assens, Herning, Dybbøl, Rønne og Aalborg.
 • 04:00Flere sider af Svend Brinkmann (G)Psykologiprofessor Svend Brinkmann fortæller om sin bog "Ståsteder".
 • 04:30Vild Med Dyr (G)En af naturens allerskarpeste rovdyr er den smukke og bom stærke leopard. Der er kun få i fangeskab og derfor var der også stor glæde da Ree Park fik en lille velskabt unge. Vild med dyr fik lov at komme med da den lille skulle tilses for allerførste gang.
 • 05:00Stafetten - Mette Absalon (G)Mette Kofod Absalon er født og opvokset på Bornholm. Hun er kreativ indenfor grafik, keramik og musik og glad for økologi og selvforsyning. Mette Kofod Absalon har i 2017 startet eget grafisk bureau på Bornholm.

34-årig mand får fængsel for vold og trusler

En 34-årig mand fra Slagelse har ved Retten på Bornholm fået fem måneders fængsel for i flere forhold at have udøvet vold og trusler mod en kvinde og udråbt trusler mod en kvinde og et barn.
Det koster en 34-årig mand fem måneders fængsel, heraf to måneder ubetinget, at have udøvet vold mod en kvinde samt fremsagt trusler mod samme kvinde og et barn.

Hændelserne er foregået i en periode fra november 2016 til oktober 2017 i Aakirkeby. Det oplyser Retten på Bornholm.

Blandt andet har den dømte i to forskellige tilfælde slået kvinden og nikket hende en skalle. Desuden har han, med et drengebarn som vidne, fremsagt trusler om at kvinden skulle blive hvor hun var, ellers vidste hun ikke om hun overlevede, ligesom manden fremførte trusler med henvisning til den såkaldte ubådssag, hvor en mand mishandlede og dræbte en kvinde i en ubåd.

Udover vold og trusler er manden også dømt for både narkobesiddelse og for at have ført bil efter have været frakendt førerretten ligesom manden i perioden var impliceret i en eneulykke på p-pladsen bag Spar-købmanden i Aakirkeby, hvor han torpederede en lygtepæl.

Sammenlagt får manden altså en dom på fem måneders fængsel, hvoraf de tre er betinget af, at manden ikke laver ulovligheder i en prøvetid på to år.

Aktuelle programmer på Play