Næste udsendelse: 22:55 Fra køkken til kineserier (G)

TV i dag

 • 22:10Mellem os i Sommerlandet (G)I Mellem Os i Sommerlandet skal det handle om mad og maskiner. Vi laver laks over bål hos Svanereden i Svaneke, og så kan du komme med, når Aakirkeby Cross Klub afholder crosslejr.
 • 22:55Fra køkken til kineserier (G)Christiane Larsen har fået succes med at producere økologisk modellervoks. Ailefo er gået fra at være et køkkenprojekt til en virksomhed med egne lokaler, ansatte og en specialbygget æltemaskine fra Kina.
 • 23:25Bornholm knokler - Travhest (G)Vi er taget til Smedegaarden i Rønne, hvor vi skal prøve livet som hestepasser hos Healthy Horse. Her træner de blandt andet travheste.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Mellem os i Sommerlandet (G)I Mellem Os i Sommerlandet skal det handle om mad og maskiner. Vi laver laks over bål hos Svanereden i Svaneke, og så kan du komme med, når Aakirkeby Cross Klub afholder crosslejr.
 • 00:55Fra køkken til kineserier (G)Christiane Larsen har fået succes med at producere økologisk modellervoks. Ailefo er gået fra at være et køkkenprojekt til en virksomhed med egne lokaler, ansatte og en specialbygget æltemaskine fra Kina.
 • 01:25Bornholm knokler - Travhest (G)Vi er taget til Smedegaarden i Rønne, hvor vi skal prøve livet som hestepasser hos Healthy Horse. Her træner de blandt andet travheste.
 • 02:00Nationalpark Thy (43:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:30Månedens foredrag - Anders Pihl (G)Hvad er det? Hvor gammelt er det? Hvor ved du det fra? Anders Pihl, arkæolog ved Bornholms Museum, fortæller om dateringsmetoder i arkæologien
 • 03:30Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Holbæk, Assens, Herning, Dybbøl, Rønne og Aalborg.
 • 04:00Flere sider af Svend Brinkmann (G)Psykologiprofessor Svend Brinkmann fortæller om sin bog "Ståsteder".
 • 04:30Vild Med Dyr (G)En af naturens allerskarpeste rovdyr er den smukke og bom stærke leopard. Der er kun få i fangeskab og derfor var der også stor glæde da Ree Park fik en lille velskabt unge. Vild med dyr fik lov at komme med da den lille skulle tilses for allerførste gang.
 • 05:00Stafetten - Mette Absalon (G)Mette Kofod Absalon er født og opvokset på Bornholm. Hun er kreativ indenfor grafik, keramik og musik og glad for økologi og selvforsyning. Mette Kofod Absalon har i 2017 startet eget grafisk bureau på Bornholm.

Tre generationer på Gudhjem Museum

Malerier af bedstefar Ernst, far Henning og søn Kasper Køie er samlet i udstillingen 3 x Køie på Gudhjem Museum
Værker af tre generationer Køie bliver snart udstillet på Gudhjem Museum. Værkerne strækker sig fra 1897 til i dag. Der er et gennemgående tema hos de tre kunstnere: Naturen.

-Min bedstefar var naturiagttager, min far var naturromantiker, og jeg er så naturrealist, siger kunstner Kasper Køie.

Ideen til udstillingen kom nærmest af sig selv:

-Vi opdagede, at vi havde en guldgrube i vores arkiv af Ernst Køies raderinger og malerier, og også af Henning Køie. Og så opdagede vi, at der gik en Kasper Køie rundt i Gudhjem og omegn og malede, fortæller Ole Stigemo, sekretær for Gudhjem By- og Museumsforening.

Værkerne på udstillingen af Ernst og Henning Køie er fra Gudhjem Museum og udlånt fra private og Bornholms Kunstmuseum. Malerierne af den nulevende Kasper Køie er til salg.

Der er fernisering med gratis adgang på udstillingen 3 x Køie på Gudhjem Museum lørdag klokken 14.

Udstillingen kan derefter ses hver dag fra klokken 13 til 17 frem til den 28. juli.

Aktuelle programmer på Play