Næste udsendelse: 22:55 Fra køkken til kineserier (G)

TV i dag

 • 22:10Mellem os i Sommerlandet (G)I Mellem Os i Sommerlandet skal det handle om mad og maskiner. Vi laver laks over bål hos Svanereden i Svaneke, og så kan du komme med, når Aakirkeby Cross Klub afholder crosslejr.
 • 22:55Fra køkken til kineserier (G)Christiane Larsen har fået succes med at producere økologisk modellervoks. Ailefo er gået fra at være et køkkenprojekt til en virksomhed med egne lokaler, ansatte og en specialbygget æltemaskine fra Kina.
 • 23:25Bornholm knokler - Travhest (G)Vi er taget til Smedegaarden i Rønne, hvor vi skal prøve livet som hestepasser hos Healthy Horse. Her træner de blandt andet travheste.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Mellem os i Sommerlandet (G)I Mellem Os i Sommerlandet skal det handle om mad og maskiner. Vi laver laks over bål hos Svanereden i Svaneke, og så kan du komme med, når Aakirkeby Cross Klub afholder crosslejr.
 • 00:55Fra køkken til kineserier (G)Christiane Larsen har fået succes med at producere økologisk modellervoks. Ailefo er gået fra at være et køkkenprojekt til en virksomhed med egne lokaler, ansatte og en specialbygget æltemaskine fra Kina.
 • 01:25Bornholm knokler - Travhest (G)Vi er taget til Smedegaarden i Rønne, hvor vi skal prøve livet som hestepasser hos Healthy Horse. Her træner de blandt andet travheste.
 • 02:00Nationalpark Thy (43:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:30Månedens foredrag - Anders Pihl (G)Hvad er det? Hvor gammelt er det? Hvor ved du det fra? Anders Pihl, arkæolog ved Bornholms Museum, fortæller om dateringsmetoder i arkæologien
 • 03:30Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Holbæk, Assens, Herning, Dybbøl, Rønne og Aalborg.
 • 04:00Flere sider af Svend Brinkmann (G)Psykologiprofessor Svend Brinkmann fortæller om sin bog "Ståsteder".
 • 04:30Vild Med Dyr (G)En af naturens allerskarpeste rovdyr er den smukke og bom stærke leopard. Der er kun få i fangeskab og derfor var der også stor glæde da Ree Park fik en lille velskabt unge. Vild med dyr fik lov at komme med da den lille skulle tilses for allerførste gang.
 • 05:00Stafetten - Mette Absalon (G)Mette Kofod Absalon er født og opvokset på Bornholm. Hun er kreativ indenfor grafik, keramik og musik og glad for økologi og selvforsyning. Mette Kofod Absalon har i 2017 startet eget grafisk bureau på Bornholm.

Kulturugen sætter sporet ind på 2019

Bornholms Kulturuge har præsenteret programmet for 2019. Temaet for årets kulturuge er 'Spor'. Derfor vil man lave ni kulturspor, der leder publikum frem mod de aktiviteter, der interesserer dem mest.
Bornholm bliver igen indhyllet i kultur fra alle sider i september. Kulturugen giver igen i år bornholmerne oplevelser indenfor kunst, litteratur, musik, natur og historie.

Igen i år kan de kultur-interesserede mæske sig i en sand buffet af kulturelle oplevelser.

Blandt andet kigger mezzosopranen, Andrea Pellegrini, igen forbi Bornholm. I år bliver Carmen taget under kærlig behandling på kajen i Nexø.

Årets kulturuge er også lig med litteraturfestival. Her kan man høre foredrag med nogle af landets største forfatternavne. Deriblandt Knud Romer, DR-korrespondent, Puk Damsgaard, fantasyforfatter, Lene Kaaberbøl og klummeskribent, Mathilde Walter Clark.

I år kommer TV 2/Bornholm også til at sætte sit præg på programmet. Den kendte journalist og forfatter, Niels Krause-Kjær, kommer her på stationen og fortæller om sine to politiske skønlitterære værker, Mørkeland og Kongekabale. Det foregår torsdag den 19.september.

På den kulinariske front kan man opleve gourmet og design i én samlet oplevelse til eventet 'Gourmet og Design med Jan Hurtigkarl'. Som titlen antyder, kan man nyde mad lavet af de den meriterede kok, Jan Hurtigkarl i flotte omgivelser i Storms Rum på Knarregård i Ibsker.

Aktuelle programmer på Play