Næste udsendelse: 22:55 Fra køkken til kineserier (G)

TV i dag

 • 22:10Mellem os i Sommerlandet (G)I Mellem Os i Sommerlandet skal det handle om mad og maskiner. Vi laver laks over bål hos Svanereden i Svaneke, og så kan du komme med, når Aakirkeby Cross Klub afholder crosslejr.
 • 22:55Fra køkken til kineserier (G)Christiane Larsen har fået succes med at producere økologisk modellervoks. Ailefo er gået fra at være et køkkenprojekt til en virksomhed med egne lokaler, ansatte og en specialbygget æltemaskine fra Kina.
 • 23:25Bornholm knokler - Travhest (G)Vi er taget til Smedegaarden i Rønne, hvor vi skal prøve livet som hestepasser hos Healthy Horse. Her træner de blandt andet travheste.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Mellem os i Sommerlandet (G)I Mellem Os i Sommerlandet skal det handle om mad og maskiner. Vi laver laks over bål hos Svanereden i Svaneke, og så kan du komme med, når Aakirkeby Cross Klub afholder crosslejr.
 • 00:55Fra køkken til kineserier (G)Christiane Larsen har fået succes med at producere økologisk modellervoks. Ailefo er gået fra at være et køkkenprojekt til en virksomhed med egne lokaler, ansatte og en specialbygget æltemaskine fra Kina.
 • 01:25Bornholm knokler - Travhest (G)Vi er taget til Smedegaarden i Rønne, hvor vi skal prøve livet som hestepasser hos Healthy Horse. Her træner de blandt andet travheste.
 • 02:00Nationalpark Thy (43:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:30Månedens foredrag - Anders Pihl (G)Hvad er det? Hvor gammelt er det? Hvor ved du det fra? Anders Pihl, arkæolog ved Bornholms Museum, fortæller om dateringsmetoder i arkæologien
 • 03:30Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Holbæk, Assens, Herning, Dybbøl, Rønne og Aalborg.
 • 04:00Flere sider af Svend Brinkmann (G)Psykologiprofessor Svend Brinkmann fortæller om sin bog "Ståsteder".
 • 04:30Vild Med Dyr (G)En af naturens allerskarpeste rovdyr er den smukke og bom stærke leopard. Der er kun få i fangeskab og derfor var der også stor glæde da Ree Park fik en lille velskabt unge. Vild med dyr fik lov at komme med da den lille skulle tilses for allerførste gang.
 • 05:00Stafetten - Mette Absalon (G)Mette Kofod Absalon er født og opvokset på Bornholm. Hun er kreativ indenfor grafik, keramik og musik og glad for økologi og selvforsyning. Mette Kofod Absalon har i 2017 startet eget grafisk bureau på Bornholm.

Jazz og klassisk musik i Udenfor Sæsonen

Der bliver plads til både det klassiske og jazzen, når Steffen Brandt igen tager på rundtur på Bornholm i koncertrækken Udenfor Sæsonen.
I år får koncertrækken Udenfor Sæsonen et klassisk og jazzet udtryk, når Steffen Brandt igen tager på en mini-turné under Bornholms Kulturuge.

Hvert år tager den kendte tv-2-frontperson en gruppe sangere og musikere med rundt på øen. I år kan man blandt andre opleve estiske Karmen Rõivassepp. Til dagligt laver hun moderne jazz med en kvartet i Aarhus.

I år kommer der også optræden af mezzosopranen og violinisten Josefine Weber Hansen.

Laura Ziani har været klassisk cellist siden 7-års-alderen og har gået på klassisk konservatorie, men er nu gået over i den mere melankolske populærmusikgenre. Laura Ziani har senest blandt andet deltaget i DRs Karrierekanonen.

Bag sig har Steffen Brandt og de deltagende sangere et hold af musikere bag sig. Der er tale om gengangerne Jeppe Gram, Jeppe Skovbakke, Gustaf Ljunggren og Christoffer Møller.

Udover det vil Brandt lave et sammensat klassisk ensamble som består af Cæcilie Balling, violinist - Josefine Opsahl, cellist og komponist - Josefine Weber Hansen, mezzosopran og bratschist og Laura Ziani, cellist og vokalist.

Som noget nyt i år kommer en af koncerterne til at foregå i de nok flotteste omgivelser, man kunne ønske sig. Besøgscenteret ved Hammershus, der nu hedder Brohuset, kommer til at danne ramme om den ene af de tre koncerter. De to andre er Kyllingemoderen i Almindingen samt Musikhuzet i Rønne.

Udenfor Sæsonen er en del af Bornholms Kulturuge og billetsalget starter 1.august.

Aktuelle programmer på Play