Næste udsendelse: 22:55 Fra køkken til kineserier (G)

TV i dag

 • 22:10Mellem os i Sommerlandet (G)I Mellem Os i Sommerlandet skal det handle om mad og maskiner. Vi laver laks over bål hos Svanereden i Svaneke, og så kan du komme med, når Aakirkeby Cross Klub afholder crosslejr.
 • 22:55Fra køkken til kineserier (G)Christiane Larsen har fået succes med at producere økologisk modellervoks. Ailefo er gået fra at være et køkkenprojekt til en virksomhed med egne lokaler, ansatte og en specialbygget æltemaskine fra Kina.
 • 23:25Bornholm knokler - Travhest (G)Vi er taget til Smedegaarden i Rønne, hvor vi skal prøve livet som hestepasser hos Healthy Horse. Her træner de blandt andet travheste.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Mellem os i Sommerlandet (G)I Mellem Os i Sommerlandet skal det handle om mad og maskiner. Vi laver laks over bål hos Svanereden i Svaneke, og så kan du komme med, når Aakirkeby Cross Klub afholder crosslejr.
 • 00:55Fra køkken til kineserier (G)Christiane Larsen har fået succes med at producere økologisk modellervoks. Ailefo er gået fra at være et køkkenprojekt til en virksomhed med egne lokaler, ansatte og en specialbygget æltemaskine fra Kina.
 • 01:25Bornholm knokler - Travhest (G)Vi er taget til Smedegaarden i Rønne, hvor vi skal prøve livet som hestepasser hos Healthy Horse. Her træner de blandt andet travheste.
 • 02:00Nationalpark Thy (43:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:30Månedens foredrag - Anders Pihl (G)Hvad er det? Hvor gammelt er det? Hvor ved du det fra? Anders Pihl, arkæolog ved Bornholms Museum, fortæller om dateringsmetoder i arkæologien
 • 03:30Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Holbæk, Assens, Herning, Dybbøl, Rønne og Aalborg.
 • 04:00Flere sider af Svend Brinkmann (G)Psykologiprofessor Svend Brinkmann fortæller om sin bog "Ståsteder".
 • 04:30Vild Med Dyr (G)En af naturens allerskarpeste rovdyr er den smukke og bom stærke leopard. Der er kun få i fangeskab og derfor var der også stor glæde da Ree Park fik en lille velskabt unge. Vild med dyr fik lov at komme med da den lille skulle tilses for allerførste gang.
 • 05:00Stafetten - Mette Absalon (G)Mette Kofod Absalon er født og opvokset på Bornholm. Hun er kreativ indenfor grafik, keramik og musik og glad for økologi og selvforsyning. Mette Kofod Absalon har i 2017 startet eget grafisk bureau på Bornholm.

Go' morgen-vært glæder sig til kokkedyst

Ida Wohlert, der er studievært på Go' morgen Danmark, glæder sig til at være vært på dette års Sol over Gudhjem.
Go' morgen Danmark-vært, Ida Wohlert, beskriver sit eget forhold til mad som lidt af en kærlighedsaffære. Og derfor er det også med et stort smil, at hun i år kan se frem til at byde velkommen til kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem, som bliver sendt i morgen.

- Det er en ønske-opgave. For det første at kunne få lov til at komme lidt ud af studiet, komme ud af København og komme over til jeres vidunderlige, dejlige klippeø, siger Ida Wohlert.

Danmarks største kokkekonkurrence har kørt siden 2009, og i år skal Dak Wichangoen (Kiin Kiin), Anika Madsen (Roxie), Gabriel Hedlund (Vollmers) og Claus Henriksen (Dragsholm Slot) dyste om titlen.

- Jeg kender selv flere af kokkene, fordi jeg har mødtes med dem om morgenen inde i Go' morgen Danmark, så jeg føler, jeg er i gode hænder, fortæller Ida Wohlert.

Go' morgen Danmarks vært skal danne værtspar med TV 2/Bornholms Sofie Andersen, og du kan se med, når Sol over Gudhjem går i luften fra kl. 13:00 på TV 2 og TV 2/Bornholm.

Aktuelle programmer på Play