Næste udsendelse: 22:55 Fra køkken til kineserier (G)

TV i dag

  • 22:10Mellem os i Sommerlandet (G)I Mellem Os i Sommerlandet skal det handle om mad og maskiner. Vi laver laks over bål hos Svanereden i Svaneke, og så kan du komme med, når Aakirkeby Cross Klub afholder crosslejr.
  • 22:55Fra køkken til kineserier (G)Christiane Larsen har fået succes med at producere økologisk modellervoks. Ailefo er gået fra at være et køkkenprojekt til en virksomhed med egne lokaler, ansatte og en specialbygget æltemaskine fra Kina.
  • 23:25Bornholm knokler - Travhest (G)Vi er taget til Smedegaarden i Rønne, hvor vi skal prøve livet som hestepasser hos Healthy Horse. Her træner de blandt andet travheste.
  • 00:0022Nyheder (G)
  • 00:10Mellem os i Sommerlandet (G)I Mellem Os i Sommerlandet skal det handle om mad og maskiner. Vi laver laks over bål hos Svanereden i Svaneke, og så kan du komme med, når Aakirkeby Cross Klub afholder crosslejr.
  • 00:55Fra køkken til kineserier (G)Christiane Larsen har fået succes med at producere økologisk modellervoks. Ailefo er gået fra at være et køkkenprojekt til en virksomhed med egne lokaler, ansatte og en specialbygget æltemaskine fra Kina.
  • 01:25Bornholm knokler - Travhest (G)Vi er taget til Smedegaarden i Rønne, hvor vi skal prøve livet som hestepasser hos Healthy Horse. Her træner de blandt andet travheste.
  • 02:00Nationalpark Thy (43:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 02:30Månedens foredrag - Anders Pihl (G)Hvad er det? Hvor gammelt er det? Hvor ved du det fra? Anders Pihl, arkæolog ved Bornholms Museum, fortæller om dateringsmetoder i arkæologien
  • 03:30Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Holbæk, Assens, Herning, Dybbøl, Rønne og Aalborg.
  • 04:00Flere sider af Svend Brinkmann (G)Psykologiprofessor Svend Brinkmann fortæller om sin bog "Ståsteder".
  • 04:30Vild Med Dyr (G)En af naturens allerskarpeste rovdyr er den smukke og bom stærke leopard. Der er kun få i fangeskab og derfor var der også stor glæde da Ree Park fik en lille velskabt unge. Vild med dyr fik lov at komme med da den lille skulle tilses for allerførste gang.
  • 05:00Stafetten - Mette Absalon (G)Mette Kofod Absalon er født og opvokset på Bornholm. Hun er kreativ indenfor grafik, keramik og musik og glad for økologi og selvforsyning. Mette Kofod Absalon har i 2017 startet eget grafisk bureau på Bornholm.

Kulinarisk Ø - Bornholms madfestival

De gode smagsoplevelser står i kø – og Hele øen er festivalplads, når Bornholm fra i dag og 5 dage frem inviterer til et festfyrværkeri af gode smage og unikke madoplevelser
Under festivallen er der mulighed for madoplevelser i særklasse når Kulinarisk Ø i dag åbner

Det er anden gang madfestivalen løber af stablen og lægger sig igen i år lige efter Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem. Arrangørerne af madfestivalen, Bornholms Landbrug og Fødevarer, Gourmet Bornholm og Destination Bornholm håber at mange af øens gæster og ikke mindst bornholmerne har lyst til at deltage i festivalens mange smagsoplevelser.

Kulinarisk Ø – Bornholms madfestival 2019 byder på over 90 madoplevelser fordelt på fem dage, og bag dem står over 30 dedikerede fødevareaktører, der hver især har lagt sig i selen for at give gæsterne en oplevelse. Drømmer du fx om at lave din egen jordbærmarmelade, er der mulighed for det hos Krogsholm Frugt.

Du kan finde hele programmet på www.bornholm.info/madfestival

Aktuelle programmer på Play