Næste udsendelse: 22:45 Mellem os (G)

TV i dag

 • 22:15Vi er alle stjerner (G)Klub Stjernen et unikt tilbud til bornholmske unge med fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse. Det er Ungdomsskolen, der står for klubben, og for nogle år siden begyndte man at holde en fælles klubaften med de andre unge. Og det er blevet en succes.
 • 22:45Mellem os (G)Sorte Muld er et af Nordens mest unikke arkæologiske fundsteder fra jernalderen. Tre ugers udgravning er netop afsluttet på stedet for den helligdom, hvor der tidligere bl.a. er fundet mere end 2000 guldgubber. Arkæolog Michael Thorsen og Sorte Mulds grand old lady Margrethe Watt fortæller om udgravningen og de seneste nye fund.
 • 23:15Taulov Mejeri (G)Cirka 66.000 køer fra 450 leverandører producerer mælk til osteproduktionen på Taulov Mejeri. På mejeriet er der 305 ansatte. Heraf arbejder 50 om natten, og nogle af dem følger vi i denne udsendelse.
 • 00:1522Nyheder (G)
 • 00:25Vi er alle stjerner (G)Klub Stjernen et unikt tilbud til bornholmske unge med fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse. Det er Ungdomsskolen, der står for klubben, og for nogle år siden begyndte man at holde en fælles klubaften med de andre unge. Og det er blevet en succes.
 • 00:55Mellem os (G)Sorte Muld er et af Nordens mest unikke arkæologiske fundsteder fra jernalderen. Tre ugers udgravning er netop afsluttet på stedet for den helligdom, hvor der tidligere bl.a. er fundet mere end 2000 guldgubber. Arkæolog Michael Thorsen og Sorte Mulds grand old lady Margrethe Watt fortæller om udgravningen og de seneste nye fund.
 • 01:30Krimimesse 2015 - Anne-Marie Vedsø Olesen (G)Blod, mord og spænding var på dagsordenen under Krimimessen i Fængslet i Horsens. Værter og journalister fra syv TV 2-regionalstationer interviewede forfattere og markante personligheder med særlig tilknytning til stationens sendeområde.
 • 02:00Bornholm knokler - Falck (G)Falck er en hæderkronet gammel virksomhed, som igennem tiden har hjulpet danskere i nød. I dette program besøger vi Falck-stationen i Rønne, hvor vi tager med ud på de bornholmske veje for at hjælpe billister i nød. Der er dog også tid til at kigge forbi de nye ambulancer, som er med til at redde bornholmske liv.
 • 02:25Kommunalbestyrelsesmøde d.19. september 1. del (G)
 • 03:20Kommunalbestyrelsesmøde d.19. september 2. del (G)
 • 03:30Kommunalbestyrelsesmøde om Snorrebakkesagen (G)
 • 04:25Kommunalbestyrelsesmøde d.19. september 4. del (G)
 • 04:40Kommunalbestyrelsesmøde d.19. september 5. del (G)
 • 05:00Stafetten - Peter Kaas Claesson (G)Peter Kaas-Claesson har boet på Bornholm siden 2008. Han har før boet på øen fra 1988 til 1992. Peter Kaas-Claesson arbejder ved Beredskabsstyrelsen Bornholm, hvor han er chef. Han har siden 1994 også arbejdet i verdens brændpunkter, fra krigen i Bosnien til sidste sommers mange skovbrande i Sverige.

Fond støtter stort naturprojekt

Nordea-fonden giver støtte til et projekt, der vil skabe en sammenhængende forbindelse tværs gennem det centrale bornholmske landskab.
Bornholms Grønne Bølge er navnet på et ambitiøst naturprojekt, der vil skabe en sammenhængende, let tilgængelig og naturpræget forbindelse tværs gennem det centrale bornholmske landskab fra Hammerknuden i nord til Nexø og Dueodde i syd.

Og nu giver en uddeling på 622.000 kroner fra Nordea-fonden mulighed for at tage første skridt.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Bornholms Regionskommune.

- På vegne af Bornholm skal der lyde en meget stor tak til Nordea-fonden, som har kunnet se perspektiverne i vores projekt. Ønsket om en Bornholms Grønne Bølge er efterspurgt som supplement til kyststien og de mange andre stier på Bornholm, siger borgmester Winni Grosbøll.

I følge Bornholms Regionskommune er der tale om en strækning på cirka 40 km i længden og 2-5 km i bredden.

- Strækningen byder på en mosaik af småskove, naturområder, mindre landbrugsarealer samt store vidtstrakte skovområder. Tilsammen udgør de forskellige områder en grøn bølge, der kan binde Bornholm naturmæssigt sammen og byde på enestående landskabelige, naturmæssige og kulturhistoriske oplevelser, lyder det i pressemeddelelsen.

For-projektet vil blive skudt i gang i vinteren 2019 og vil blive gennemført af Bornholms Regionskommune i samarbejde med Naturstyrelsen Bornholm, Bornholms Landbrug og Fødevarer, Destination Bornholm og Danmarks Naturfredningsforening Bornholm.

Aktuelle programmer på Play