Næste udsendelse:

TV i dag

  • 23:35Silles Hus - dekorativ brændestabel (G)Indretningsarkitekten er klar med den endelige indretning af det lille badeværelse, men bliver udfordret da hun skal sætte spejlet op. Jesper Corfitzen saver brænde og stabler det dekorativt, men han er også klar med tips om stiklinger, beskæring af figenplanten og når også at montere de rigtige hjul til pallebriksen. Og så er får Sille også resultatet af den store radonmåling.
  • 00:0519.30Nyheder (G)
  • 00:20Travløb i Almindingen - Sæsonfinale - Thors Mindeløb (G)Direkte transmission fra dagens løb på verdens mindste travbane, som ligger midt i Almindingen.
  • 03:55Vild Med Dyr - Igler (G)Det bliver en bloddryppende oplevelse i AQUA i Silkeborg. Anna Louise Tranæs Didriksen skal bides af et sjældent dyr fra den danske natur. Et dyr der den dag i dag stadig bliver brugt til behandling af sår.
  • 04:30Nationalpark Thy (36:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 05:00Fra lade til landevej - Mekanik med blød hånd (8:12) (G)Den gamle Ford Taunus begynder mere og mere at ligne den bil, Ole havde i tankerne. I dette afsnit monteres flere større dele på bilen. Det sker ikke altid på den korrekte facon, men så er det godt at Ole har en blød hånd.

BHS-Almeborg-talent på podiet i Frankrig

Det lykkedes BHS-Almeborg Bornholm at få en tredjeplads på første etape af det franske etapeløb Rhône-Alpes Isère Tour.
19-årige Sander Andersen kom i mål som nummer tre på første etape af Rhône-Alpes Isère Tour. BHS-Almeborg Bornholm-rytteren var i udbrud på dagens etape, og gruppen endte med at holde feltet bag sig.

Med to kilometer til mål angreb én af de tre udbrydere. Her fik de rystet Sander Andersen af. Til sidst tog Claudio Imhof etapesejren foran Matthias Krizek. Kort tid efter kom den unge BHS-Almeborg-rytter i mål som nummer tre.

Tredjepladsen giver Sander Andersen løbets hvide ungdomstrøje.

Første etape var 146,6 kilometer lang og én af i alt fire etaper i det franske.