Næste udsendelse: 07:10 Interview med BEOFs direktør om varmekonflikten i Rønne (G)

TV i dag

 • 06:40Mellem os (G)RIKs Pigeafdeling er en de nominerede i årets udgave af Fantastiske Fællesskaber. To fodboldspillere og træner Pernille Munch kommer i studiet og fortæller om det sociale liv i klubben. Det skal også handle om, hvordan en almindelig dansk familie lever mere klimavenligt. De fire medlemmer af familien Bendix Tønnesen har nemlig været med i programserien Grøn, Grønnere, Bornholm, hvor de i seks uger har skulle reducere deres CO2-udledning. De fire besøger Mellem Os til en snak om den oplevelse.
 • 07:10Interview med BEOFs direktør om varmekonflikten i Rønne (G)Interview med BEOFs direktør om varmekonflikten i Rønne
 • 07:35Under overfladen: Harpunjagt (G)Det bliver mere og mere populært at dykke med en harpun. Flere dykkere tager ud på lavt vand med snorkel og harpun for at kigge efter aftensmaden under overfladen.
 • 08:0019.30Nyheder (G)
 • 08:2020 år med søde sager (G)For 20 år siden - eller helt præcis den 5. maj 1999 - slog ægteparret Birgitte Kjær og Peter Bræstrup dørene op til et chokoladeværksted i Snogbæk. Reportagen var på besøg hos dem her i slutningen af august, hvor Peter og Birgitte gav sig tid efter dagens travlhed for at fortælle om, hvordan det var at opleve drømmen om at uddanne sig og derefter at blive iværksættere, for til sidst at starte et chokoladeimperium i Snogbæk.
 • 08:45Mellem os (G)RIKs Pigeafdeling er en de nominerede i årets udgave af Fantastiske Fællesskaber. To fodboldspillere og træner Pernille Munch kommer i studiet og fortæller om det sociale liv i klubben. Det skal også handle om, hvordan en almindelig dansk familie lever mere klimavenligt. De fire medlemmer af familien Bendix Tønnesen har nemlig været med i programserien Grøn, Grønnere, Bornholm, hvor de i seks uger har skulle reducere deres CO2-udledning. De fire besøger Mellem Os til en snak om den oplevelse.
 • 09:15Vild Med Dyr - Ulve (G)Ulven er et flokdyr og langtfra så blodtørstig som sit rygte. Anna Louise Tranæs Didriksen skal forsøge at komme helt tæt på flokken i Skandinavisk Dyrepark, og det er ikke en helt nem opgave.
 • 09:45Mig & Harley (7:8) (G)For nogle er Harley Davidson en livsstil og det gælder også for Bettina og Kim. Vi tager hjem til de to bikere med harley-blod i årerne for at se og høre, om et liv med Harley Davidson. Og så skal vi med på årets allerstørste velgørenhedstur, det legendariske ToyRun - og måske bliver det med et rekord stort antal deltagere?Produceret 2018.
 • 10:10Under overfladen: Harpunjagt (G)Det bliver mere og mere populært at dykke med en harpun. Flere dykkere tager ud på lavt vand med snorkel og harpun for at kigge efter aftensmaden under overfladen.
 • 10:3019.30Nyheder (G)
 • 10:5020 år med søde sager (G)For 20 år siden - eller helt præcis den 5. maj 1999 - slog ægteparret Birgitte Kjær og Peter Bræstrup dørene op til et chokoladeværksted i Snogbæk. Reportagen var på besøg hos dem her i slutningen af august, hvor Peter og Birgitte gav sig tid efter dagens travlhed for at fortælle om, hvordan det var at opleve drømmen om at uddanne sig og derefter at blive iværksættere, for til sidst at starte et chokoladeimperium i Snogbæk.
 • 11:15Mellem os (G)RIKs Pigeafdeling er en de nominerede i årets udgave af Fantastiske Fællesskaber. To fodboldspillere og træner Pernille Munch kommer i studiet og fortæller om det sociale liv i klubben. Det skal også handle om, hvordan en almindelig dansk familie lever mere klimavenligt. De fire medlemmer af familien Bendix Tønnesen har nemlig været med i programserien Grøn, Grønnere, Bornholm, hvor de i seks uger har skulle reducere deres CO2-udledning. De fire besøger Mellem Os til en snak om den oplevelse.
 • 11:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 12:0012Nyheder
 • 12:04Vejret i aften
 • 12:05Vild Med Dyr - Ulve (G)Ulven er et flokdyr og langtfra så blodtørstig som sit rygte. Anna Louise Tranæs Didriksen skal forsøge at komme helt tæt på flokken i Skandinavisk Dyrepark, og det er ikke en helt nem opgave.
 • 12:3012Nyheder (G)
 • 12:34Vejret i aften (G)
 • 12:35Sprogblomster (G)Gæt med om bornholmske ord. Se med, når Joakim Lind Tranberg endnu en gang forsøger at holde panelet i kort snor.
 • 13:20Mig & Harley (7:8) (G)For nogle er Harley Davidson en livsstil og det gælder også for Bettina og Kim. Vi tager hjem til de to bikere med harley-blod i årerne for at se og høre, om et liv med Harley Davidson. Og så skal vi med på årets allerstørste velgørenhedstur, det legendariske ToyRun - og måske bliver det med et rekord stort antal deltagere?Produceret 2018.
 • 13:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 14:0014Nyheder
 • 14:08Vejret i aften (G)
 • 14:10Kong Gulerod (G)Det bliver vintergrønt denne gang i Kong Gulerod. I drivhuset er flamingokasser fyldt med masser af nyspiret grønt. Radiserne er klar til høst. Vi ser på hvor meget bladgrønt det er muligt at dyrke og høste hen over vinteren under fiberdug og under glas. I køkkenhaven har vi også sået vintergrønt. Vi eksperimenterer med bokasi, en gammel japansk metode, hvor man fermenterer køkkenaffald for at få en hurtig kompostering. Vi tager på sydlandet og besøger Malene Rossil. Hun og hendes mand har bygget en jordkælder hvor de opbevarer frugt og grønt for vinteren. Det er andet år de kører med den og vi snakker med Malene om deres erfaringer med jordkælderen. Vi tager også en tur i hendes køkkenhaven som også har, masser af vintergrønt. Hjemme tilplanter vi en altankasse med spiselige og dekorative vintergrønsager og vi fortæller lidt om hvad det er man skal huske i forhold til at gøre sig vinterklar i drivhuset. I Svaneke møder vi Marie. Hun er blomsterbinder og en af de store trends i øjeblikket er tørrede blomster, eller evighedsblomster. Marie giver et bud på hvordan man kan lave vilde buketter og adventskranse af tørrede blomster.
 • 14:50Perspektiv (G)Kul blev afløst af træ i den danske energiproduktion. Men nu skal vi finde et nyt brændsel. Ifølge eksperter er træ lige så "sort" som kul i miljøregnskabet - men erstatningen ligger ikke lige for.
 • 15:30Grøn, Grønnere, Bornholm - Transport, rejser, fy! (G)Det er let at blive fuldstændig rundtosset, hvis man begynder at lytte til alle de råd og formaninger, der efterhånden suser om ørene på os for at gøre os mere klimavenlige. For hvad er egentlig op og ned i det hele? Kan det passe at de røde bøffer er meget værre end benzinbilen, og når vi nu bor på Bright Green Island, har politikerne så ikke allerede løst det meste af problemet? Dét og meget mere bliver vi klogere på i selskab med to bornholmske test-familier og en ekspert i programserien Grøn, Grønnere, Bornholm.
 • 16:15EKKO (G)Naturprogrammet EKKO tager i oktober udgangspunkt i strandkanten og følger en flok skoleelever på tangjagt, ser nærmere på havbænkebidderen og nogle af de vadefugle, der fylder depoterne op i de energirige tangdynger. Der er også et strandet marsvin, en aflivning af af en skadet gråsæl og en stor flok aftenfalke i programmet.
 • 17:0017Nyheder
 • 17:04Vejret i morgen
 • 17:05Sprogblomster (G)Gæt med om bornholmske ord. Se med, når Joakim Lind Tranberg endnu en gang forsøger at holde panelet i kort snor.
 • 17:50Kulturkalenderen (G)Vi ser nærmere på ugens kulturelle begivenheder.
 • 18:0018Nyheder
 • 18:04Vejret i morgen (G)
 • 18:05Mellem os (G)RIKs Pigeafdeling er en de nominerede i årets udgave af Fantastiske Fællesskaber. To fodboldspillere og træner Pernille Munch kommer i studiet og fortæller om det sociale liv i klubben. Det skal også handle om, hvordan en almindelig dansk familie lever mere klimavenligt. De fire medlemmer af familien Bendix Tønnesen har nemlig været med i programserien Grøn, Grønnere, Bornholm, hvor de i seks uger har skulle reducere deres CO2-udledning. De fire besøger Mellem Os til en snak om den oplevelse.
 • 18:30Grøn, Grønnere, Bornholm - debatDet er let at blive fuldstændig rundtosset, hvis man begynder at lytte til alle de råd og formaninger, der efterhånden suser om ørene på os for at gøre os mere klimavenlige. For hvad er egentlig op og ned i det hele? Kan det passe at de røde bøffer er meget værre end benzinbilen, og når vi nu bor på Bright Green Island, har politikerne så ikke allerede løst det meste af problemet? Dét og meget mere bliver vi klogere på i selskab med to bornholmske test-familier og en ekspert i programserien Grøn, Grønnere, Bornholm.
 • 19:00Mig & Harley (7:8) (G)For nogle er Harley Davidson en livsstil og det gælder også for Bettina og Kim. Vi tager hjem til de to bikere med harley-blod i årerne for at se og høre, om et liv med Harley Davidson. Og så skal vi med på årets allerstørste velgørenhedstur, det legendariske ToyRun - og måske bliver det med et rekord stort antal deltagere?Produceret 2018.
 • 19:3019.30Nyheder
 • 19:49Vejret i morgen (G)
 • 19:50Grøn, Grønnere, Bornholm - debat (G)Det er let at blive fuldstændig rundtosset, hvis man begynder at lytte til alle de råd og formaninger, der efterhånden suser om ørene på os for at gøre os mere klimavenlige. For hvad er egentlig op og ned i det hele? Kan det passe at de røde bøffer er meget værre end benzinbilen, og når vi nu bor på Bright Green Island, har politikerne så ikke allerede løst det meste af problemet? Dét og meget mere bliver vi klogere på i selskab med to bornholmske test-familier og en ekspert i programserien Grøn, Grønnere, Bornholm.
 • 20:20Stafetten - Signe KühleSigne Kühle flyttede til Bornholm i 2015 med mand og børn. Hun er uddannet pædagog og samtaleterapeut og arbejder med udsatte børn og unge. Signe Kühle bor lige nu i en båd i Aarsdale havn.
 • 20:48Vejret i morgen (G)
 • 20:50Mellem os Stop Spild Lokalt er ledet af Sanne Zarp. De er et af fem Fantastiske Fællesskaber, der kæmper om prisen på 100.000 kroner. Du kan høre mere om dette fællesskab i Mellem Os. Programmet i aften byder på endnu et af de Fantastiske Fællesskaber, da vi var ude og besøge Christiansø Støtteforening.
 • 21:20Kulturreportagen - KLAK Peters Jul (G)I denne uge er kulturreportagen med når Klak øver på årets forestilling, Peters Jul.
 • 21:30Livet på landet - I frugtplantagenDenne gang er vært Maria Bernhard på besøg i den økologiske frugtplantage Bandholm Frugtplantage. Det er midt i højsæsonen og der er masser af frugt på træerne. Og så kigger biavleren forbi. Produceret i år 2015.
 • 22:0022Nyheder
 • 22:09Vejret i morgen (G)
 • 22:10Grøn, Grønnere, Bornholm - debat (G)Det er let at blive fuldstændig rundtosset, hvis man begynder at lytte til alle de råd og formaninger, der efterhånden suser om ørene på os for at gøre os mere klimavenlige. For hvad er egentlig op og ned i det hele? Kan det passe at de røde bøffer er meget værre end benzinbilen, og når vi nu bor på Bright Green Island, har politikerne så ikke allerede løst det meste af problemet? Dét og meget mere bliver vi klogere på i selskab med to bornholmske test-familier og en ekspert i programserien Grøn, Grønnere, Bornholm.
 • 22:40Stafetten - Signe Kühle (G)Signe Kühle flyttede til Bornholm i 2015 med mand og børn. Hun er uddannet pædagog og samtaleterapeut og arbejder med udsatte børn og unge. Signe Kühle bor lige nu i en båd i Aarsdale havn.
 • 23:10Mellem os (G)Stop Spild Lokalt er ledet af Sanne Zarp. De er et af fem Fantastiske Fællesskaber, der kæmper om prisen på 100.000 kroner. Du kan høre mere om dette fællesskab i Mellem Os. Programmet i aften byder på endnu et af de Fantastiske Fællesskaber, da vi var ude og besøge Christiansø Støtteforening.
 • 23:35Livet på landet - I frugtplantagen (G)Denne gang er vært Maria Bernhard på besøg i den økologiske frugtplantage Bandholm Frugtplantage. Det er midt i højsæsonen og der er masser af frugt på træerne. Og så kigger biavleren forbi. Produceret i år 2015.
 • 00:0522Nyheder (G)
 • 00:15Grøn, Grønnere, Bornholm - debat (G)Det er let at blive fuldstændig rundtosset, hvis man begynder at lytte til alle de råd og formaninger, der efterhånden suser om ørene på os for at gøre os mere klimavenlige. For hvad er egentlig op og ned i det hele? Kan det passe at de røde bøffer er meget værre end benzinbilen, og når vi nu bor på Bright Green Island, har politikerne så ikke allerede løst det meste af problemet? Dét og meget mere bliver vi klogere på i selskab med to bornholmske test-familier og en ekspert i programserien Grøn, Grønnere, Bornholm.
 • 00:45Stafetten - Signe Kühle (G)Signe Kühle flyttede til Bornholm i 2015 med mand og børn. Hun er uddannet pædagog og samtaleterapeut og arbejder med udsatte børn og unge. Signe Kühle bor lige nu i en båd i Aarsdale havn.
 • 01:15Mellem os (G)Stop Spild Lokalt er ledet af Sanne Zarp. De er et af fem Fantastiske Fællesskaber, der kæmper om prisen på 100.000 kroner. Du kan høre mere om dette fællesskab i Mellem Os. Programmet i aften byder på endnu et af de Fantastiske Fællesskaber, da vi var ude og besøge Christiansø Støtteforening.
 • 01:40Bornholm knokler - Sæbemageren (G)Sæbemageri er et gammelt erhverv og her på Bornholm koges der blandt andet sæbe i Østerlars. Vi har fået lov til at komme med indenfor til sæbegryden og giver os i kast med blandt andet en pebermyntesæbe.
 • 02:10Månedens foredrag: Thomas Guldbæk, Bornholm på kryds og tværs (G)Bornholm på kryds og tværs.
 • 03:05Helt i fisk - På pilketur efter torsk (G)I dette afsnit er vi taget på havet for at prøve en klassisk pilketur i Østersøen. Ombord på den stolte båd Fortuna går jagten ind på torsken i dybet. Der bliver doneret livligt til Østersøen, men heldigvis viser torsken sig også fra sin gode side.
 • 03:35Guld fra gemmerne (G)I programmet ”Guld fra Gemmerne” præsenterer et udvalg af landets museer deres allerbedste historier – indsamlet gennem århundreder. Ofte med rødder årtusinder tilbage i tiden.
 • 04:00Vild Med Dyr - Brune bjørne (G)I dag skal vi ha flyttet en lille moskusoksekalv ud til de andre i Skandinavisk Dyrepark. Vi skal også hilse på parkens brunbjørne inden de går i hi for vinteren. Og så skal Anna Louise prøve at træne den store hanbjørn Palo.
 • 04:30Nationalpark Thy (10:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten Julie Castmar-Jensen (G)Julie Castmar-Jensen havde kun boet på Bornholm i en uge, da vi besøgte hende i Rutsker Højlyng. Hun er flyttet ind i et kollektiv midt i naturen efter at have boet i København i en årrække. Julie ser en trend i tiden: Mange unge vil væk fra de større byer, og mange har fået øje på fordelene ved Bornholm.

Trolling 2013

Regler / Rules

Deltagerliste/List of participants:

Opd./Upd.: 14.11 06:49:26
Start Nr./No. Team Skipper Postnr./Postal Code By/City Nation
100 Team Lima Linda Pedersen 4050 Skibby Danmark
101 Oasen Morten Truelsen 4632 Bjæverskov Danmark
102 Yukon Manfred Blaser 1796 Courgevaux Switzerland
103 11'REN Bjarne Lehne 4200 Slagelse Danmark
104 Team Basse Lars Jensen 4720 Præstø Danmark
105 Skarven Svend Aage Iversen 2970 Hørsholm Danmark
106 Nårje 2 Cato Pettersen 2070 Råholt Norge
107 Trolling Hans Georg Jørgensen 3790 Hasle Danmark
108 VIK Tom Christensen 2770 Kastrup Danmark
109 Team Blega Aslak Brækken 4870 Fevik Norge
110 Waschbär II Claus Rupprecht 21217 Niedersachsen Tyskland/Deutschland
111 uschi Morten Pedersen 3300 Frederiksværk Danmark
112 Tøsen Bruno Hartvig Petersen 3000 Helsingør Danmark
113 mela Peter Hessellund 3720 Aakirkeby Danmark
114 Team Nårje 1 Per Ivar Huus 2070 Råholt Norge
115 Condor Frank Jørgensen 3700 Rønne Danmark
116 Team Madlyckan Joakim Svensson 54232 Mariestad Sverige
117 Shark / Salsa-Fishing Marko Airola 15240 Lahti Finland/Suomi
118 Team Rovis Per Andersson 23178 Smygehamnh Sverige
119 Maranello/Salsa Fishing Matti Piironen 16300 Orimattila Finland/Suomi
120 Charstine Carsten Schou 3740 Svaneke Danmark
121 fraja Jens Jensen 3760 Gudhjem Danmark
122 Juliane Erik B. Larsen 3630 Jægerspris Danmark
123 Liisa 2 Seppo Kautto 29535 Bromölla Sverige
124 SMUT Anker Koch 9430 Vadum Danmark
125 Satunnaiset Saaliit 2 Sami Heiskanen 07720 Malmgård Finland/Suomi
126 Måleren Michael Koldtoft 2750 Ballerup Danmark
127 Gammelrøv Bent Poulsen 3650 Ølstykke Danmark
128 Tina/Smyge Fiske Team Michael Hagen 23175 Beddingestrand Sverige
129 Team Cuda Magnus Adolfsson 139 73 Djurhamn Sverige
130 Baron Søren Dalberg-Pedersen 3770 Allinge Danmark
131 Havtrolden Kim Clausen 236 91 Höllviken Danmark
132 Team Albér Michael Alber 9550 Mariager Danmark
133 m/s Kirstine Erik Bach Sørensen 2770 Kastrup Danmark
134 Basse Mogens Føns Pedersen 6818 Årre Danmark
135 KOSTEN Michael Eriksen 4040 Jyllinge Danmark
136 Team Free-Time Claus Jensen 9760 Vraa Danmark
137 MAZO II Wojciech Wojciech 04 633 Warszawa Polen/Polska
138 Osmani Michael Wind-Jensen 3460 Birkerød Danmark
139 Team Sallinge Søren Graack Jensen 5750 Ringe Danmark
140 Team Hagberg Mikael Hagberg 28792 Traryd Sverige
141 Emil Lars Rasmussen 3720 Aakirkeby Danmark
142 Titro Lejf Kofod Pedersen 3730 Nexø Danmark
143 Oldemor Daniel Dahl Christensen 4400 Kalundborg Danmark
144 TEAM 2 KROG Flemming Jørgensen 5700 Svendborg Danmark
145 Wait and see Henrik Ljungberg Nielsen 4200 Slagelse Danmark
146 karius og baktus Lars Ølund Larsen 5700 Svendborg Danmark
147 TEAM PICNIC Peter Jessen 4735 Mern Danmark
148 Frk. Øresund Theis Branick 2970 Hørsholm Danmark
149 Stjernen Claus Ludvigsen 4733 Tappernøje Danmark
150 Wild Water Lars Lars Hedberg 184 38 Åkersberga Sverige
151 Gobilocken Thomas Blum 4262 Sandved Danmark
152 Satunnaiset Saaliit 1 Tomi Kolsi 01200 Vantaa Finland/Suomi
153 Falkor Claus Sigsgaard 2770 Kastrup Danmark
154 Team Nybølle Jesper Brauer Petersen 2765 Smørum Danmark
155 LODKA Jesper Pedersen 3390 Hundested Danmark
156 Beluga Timo Wagner 21514 Güster Tyskland/Deutschland
157 GARMIN Martin Sethman 45170 Uddevalla Sverige
158 Bigfish legenda Ville Ohra 09500 Helsinki Finland/Suomi
159 Team uno Henrik Ditlevsen 4270 Høng Danmark
160 Team Fru Madsen Jan Rasmussen 3730 Nexø Danmark
161 wendelboen Orla Pedersen 9870 Sindal Danmark
162 TEAM HAJEN Stig Breiting 2600 Glostrup Danmark
163 BELA Lars Poulsen 4671 Strøby Danmark
164 Tilgaard Nicolai Schunck 2605 Brøndby Danmark
165 Team Sparre Per Sparre 4682 Tureby Danmark
166 Team Havtroll Fredrik Engh 4870 Fevik Norge
167 Blue Bird Conny Eliasson 31498 Torup Sverige
168 TUT Henning Kamper 2791 Dragør Danmark
169 polygrip Christer Svensson 74639 Bålsta Sverige
170 Sundbybergs Sportfiske Anders Nyberg 17270 Sundbyberg Sverige
171 Team Fiasko Peter "fiasko" Svensson 35263 Växjö Sverige
172 Team Mörtsnurb Patrik Brunström 19635 Kungsängen Sverige
173 Team Passion Johnny Andersen 9981 Jerup Danmark
174 Guppy Brian Stærk Sørensen 8800 Viborg Danmark
175 Team Spätta Mike Petersen 13668 Vendelsö Sverige
176 Team Grøndahl Karsten Grøndahl Andersen 2200 København N Danmark
177 GY 2 Bo Jensen 4360 Kirke Eskilstrup Danmark
178 RTL fishingteam Reijo Lähdeluoma 33580 Tampere Finland/Suomi
179 MaLu Anders Troest 4400 Kalundborg Danmark
180 Skumfidusen Bjarne Holm 3700 Rønne Danmark
181 team crocket Mike Dvorak 76194 Norrrtalje Sverige
182 Flintstone Bo Kepp 4760 Vordingborg Danmark
183 team miclie Jim V. Larsen 3730 Nexø Danmark
184 Unionen Einar Finstuen 2819 Gjøvik Norge
185 WILDWATER PER Per Lundberg 184 38 Åkersberga Sverige
186 Team Piggarna Mikael Eriksson 747 95 Gimo Sverige
187 Verona Per Sjøstrøm 3700 Rønne Danmark
188 limbo Jens Peter Jensen 4750 Lundby Danmark
189 Team Tigerfiske Ted Anderses 781 34 Borlänge Sverige
190 PIA Marius Pedersen 3760 Gudhjem Danmark
191 CAMYTI/SUZUKI Peter Johansson 29436 Sölvesborg Sverige
192 Team Mannik Martin Mannik Sørensen 2635 Ishøj Danmark
193 Mie Peter Fredborg 2300 København Danmark
194 OGOPOGO Charlie Fredriksson 832 53 Frösön Sverige
195 No shit on the dragon Joachim Gustafsson 71330 Nora Sverige
196 Løgn Morten Pedersen 5800 Nyborg Danmark
197 Team hustler Henrik Jensen 4000 Roskilde Danmark
198 Jette v/ team Anker Thomas Anker 3790 Hasle Danmark
199 Martha Nils Wang 2100 København Danmark
200 Snehvide Søren Vejsager 4700 Næstved Danmark
201 skipper skræk Peter Østergaard 8250 Egå Danmark
202 Gobbel ll Michael Krogsgaard Johansen 5871 Frørup Danmark
203 Rapala Pro Guide Ove Johansson 541 48 Skövde Sverige
204 Team UFLING Uffe Nielsen 5500 Middelfart Danmark
205 Team No Fish Thomas Clausen 3700 Rønne Danmark
206 Tante Lise Michael Petersen 3770 Allinge Danmark
207 Team Ærø Carsten Holm 5970 Ærøskøbing Danmark
208 Sjøbergs havfruer Søren Sjøberg Nielsen 3700 Rønne Danmark
209 Lone Stein Henning Jensen 4230 Skælskør Danmark
210 teamkewi Keld Christoffersen 4684 Holmegaard Danmark
211 Magolves Jürgen Kramer 57439 Attendorn Tyskland/Deutschland
212 Dragon Fly Bill R. Hansen 3770 Allinge Danmark
213 Team Holje Jouko Nurmilampi 23941 Olofström Sverige
214 Kepu Timo Mielonen 29060 Kyrkhult Sverige
215 Baktus Kenneth Bang 4720 Præstø Danmark
216 ZANADU Søren Andersen 4600 Køge Danmark
217 Team Lidberg/Micke Jonas Lidberg 46191 Trollhättan Sverige
218 Sølvpilen Peter Kristiansen 5690 Tommerup Danmark
219 Team Butcher Henning Nielsen 2750 Ballerup Danmark
220 Salmon Jacek Modrzejewski 27-400 Ostrowiec Świętokrzyski Polen/Polska
221 Team21eren Mads Boisen 8800 Viborg Danmark
222 Team Cape Peter Veitner 21580 Malmö Danmark
223 Hansa af Hasle Egon Mortensen 3790 Hasle Danmark
224 Nul-Bon Tonny Hansen 2820 Gentofte Danmark
225 Team vov vov Finn Gert Jensen 8800 Viborg Danmark
226 EMSE Bent Christensen 4070 Kirke Hyllinge Danmark
227 Team Backa Magnus Oscarsson 46450 Dals-Rostock Sverige
228 Fjollegøj Thomas Christensen 3450 Allerød Danmark
229 TEAM Wienke Erik Wienke 2830 Virum Danmark
230 Team Bus Göran Möllerstedt 23145 Trelleborg Sverige
231 Kutter Else Tim Sommer 3770 Allinge Danmark
232 Mikkel Klavs Bak 3250 Gilleleje Danmark
233 Team Trøst Fesser Trøst Pedersen 8940 Randers SV Danmark
234 TEAM MP Michael Jørgensen 5250 Odense SV Danmark
235 SUNRIDER Hans Henrik Reinewald 3700 Rønne Danmark
236 Tomlas Bjarne Blomquist 3770 Allinge Danmark
237 Mikaja Sten Andersen 4300 Holbæk Danmark
238 bullit Andy Nielsen 5560 Årup Danmark
239 Dresen Rudi Andreasen 3730 Nexø Danmark
240 team sille Jesper Mortensen 2730 Herlev Danmark
241 tulle2 Thomas Gliese Christensen 3770 Allinge Danmark
242 ZANDRA LOUISE Jesper Bondorph 3700 Rønne Danmark
243 Jago 2 Jesper Gottlieb 2100 København ø Danmark
244 Team Rocco Mads Hecter 5330 Munkebo Danmark
245 VIto Steen Hansen 3782 Klemensker Danmark
246 Wila Jakob Eriksen 4200 Slagelse Danmark
247 Wiesen Steen Grænge 2900 Hellerup Danmark
248 askeladden Johan Nyberg 340 13 Hamneda Sverige
249 Team Miljø Steen Wridt 4673 Rødvig Stevns Danmark
250 Stina-Bina Per Lindgren 3770 Allinge Danmark
251 Simone Allan Nielsen 4400 Kalundborg Danmark
252 Bamse Niels Erik Rasmussen 4270 Høng Danmark
253 Team dunken jr Dennis Faerden 178 93 Drottningholm Sverige
254 Barkbåten Niclas Person 14144 Huddinge Sverige
255 Valborg Martin Hansen 3700 Rønne Danmark
256 Team Mus Jesper Hansen 4720 Præstø Danmark
257 team delfi Henning Larsen 4720 Præstø Danmark
258 Stengade Per Stengade 2660 Brøndby Strand Danmark
259 Relax Kent Jensen 3730 Nexø Danmark
260 TAZ Kim Mortensen 2670 Greve Danmark
261 Granpa II Poul Stadler 3770 Allinge Danmark
262 GARMIN Danmark Søren Vesth 4100 Ringsted Danmark
263 Team MOK / Samos Kenny Olsen 3700 Rønne Danmark
264 SAILFISH Henrik Dalsgaard 8800 Viborg Danmark
265 SFFF Jonas Nilsson 761 65 Norrtälje Sverige
266 spolan Thomas Jensen 3790 Hasle Danmark
267 Muller Hans Rasmussen 2670 Greve Danmark
268 line Holger Jespersen 3700 Rønne Danmark
269 +60 Finn Klement 4500 Nykøbing Sjælland Danmark
270 Hakuna Matata. Torben Mogensen 3790 Hasle Danmark
271 Laura Sven Sparholt 3720 Aakirkeby Danmark
272 PINTA Claus Poulsen 2500 Valby Danmark
273 Team Bornholm Guenther Klaus 3760 Gudhjem Tyskland/Deutschland
274 TRITON Uffe Hansen 3740 Svaneke Danmark
275 Stella Andrzej Zdun 77-416 Tarnówka Polen/Polska
276 Team Sanika Henrik Christensen 8620 Kjellerup Danmark
277 Ofelia Kim Anker Svendsen 3770 Allinge Danmark
278 Team Thyboerne - Misø Frank Yde 7755 Bedsted THY Danmark
279 Team HolmensBygg Dan Zachrisson 54531 Töreboda Sverige
280 Team Colstrup Jens Peter Colstrup 6230 Rødekro Danmark
281 Team Freja Roger Malmström 76162 Norrtälje Sverige
282 Dogga Allan Jensen 3770 Alinge Danmark
283 Team Kegir Torgny Elmén 34176 Ryssby Sverige
284 Strit Benny Marker 3760 Gudhjem Danmark
285 Erik Meyer Hansen 3730 Nexø Danmark
286 don olsen Don Olsen 3740 Svaneke Danmark
287 Team Faith Ulrik Roed 2635 Ishøj Danmark
288 Blue Marlin Lars Simonsen 7451 Sunds Danmark
289 El Faro Jan Hammer Fussing 3760 Gudhjem Danmark
290 Team Lucky Lady Frank Daugaard 2980 Kokkedal Danmark
291 TEAM TRASSEL Henrik Danielsson 46294 Frändefors Sverige
292 Team PM Fishing Patrik Lindell 27294 Simrishamn Sverige
293 M/S Molly Jes Breckling 3730 Nexø Danmark
294 Helle Hans-Henrik Pedersen 4243 Rude Danmark
295 SEA PRO Henrik Tolstrup 4320 Lejre Danmark
296 Cillemus Georges Trad 2970 Hørsholm Danmark
297 Rodman Lars Papp 34177 Agunnaryd Sverige
298 Chanti Tom Clausen 3700 Rønne Danmark
299 Abels salmoncatcher Johan Abelsson 18461 Åkersberga Sverige
300 SEA RAY Ulrik Nielsen 3770 Allinge Danmark
301 TYTTE Jørgen Ib Rasmussen 3730 Nexø Danmark
302 Team Bertan Bernt-Ove Sandsjö 54336 Tibro Sverige
303 murerbaljan Kim Christiansen 3770 Allinge Danmark
304 petit2 Torben Riis 3790 Hasle Danmark
305 Færgen Kennie Bülow Johansen 3700 Rønne Danmark
306 Brisling Brian Brangstrup 4040 Jyllinge Danmark
307 Wannebe Thomas Ibsen 3751 Østermarie Danmark
308 Sea Horse Carl Henning Jensen 9560 Hadsund Danmark
309 Stormfuglen Søren Olesen 5492 Vissenbjerg Danmark
310 Rikkeline Kaj Erik Hansen 3790 Hasle Danmark
311 Blik Aarsdale Søren Blik Petersen 3700 Rønne Danmark
312 Mie Tonny Johansen 3730 Nexø Danmark
313 Team Högvarv/Wille Niklas Pettersson 504 56 Borås Sverige
314 MIT BÆST Lasse Nielsen 3770 Allinge Danmark
315 Ocean Tejn II Jan Brochmann 3770 Allinge Danmark
316 GADDIS Per Nielsen 3730 Nexø Danmark
317 Team Gladsax Andreas Ander 112 62 Stockholm Sverige
318 TEAM DENEKE Tonny Deneke 2620 Albertslund Danmark
319 Team Thyboerne - Tykke Bertha Steen Odde Kristensen 7742 Vesløs Danmark
320 Bo Nygaard 4261 Dalmose Danmark
321 Monark Frank Mikkelsen 3250 Gilleleje Danmark
322 VITO - Tejn Flemming Rasmussen 3770 Allinge Danmark
323 Jopi John Rasmussen 2650 Hvidovre Danmark
324 Team Thyboerne - Alluette Nina Odde 7752 Snedsted Danmark
325 Janne Karsten Olsen 3782 Klemensker Danmark
326 Rivalen Sten Petersen 3400 Hillerød Danmark
327 Team Trophy Thomas Pedersen 4100 Ringsted Danmark
328 Team Pielen Jesper Piel-Steenberg 3660 Stenløse Danmark
329 Rusti Stig Pedersen 3760 Gudhjem Danmark
330 Filur Teddy Attle 3700 Rønne Danmark
331 Shark Peter Pedersen 3720 Åkirkeby Danmark
332 marie Niels Bjerregård 3782 Klemensker Danmark
333 Decibel Morten Gram 2730 Herlev Danmark
334 no limit Finn Christoffersen 3760 Gudhjem Danmark
335 team garmin danmark 1 Flemming Snowman 3790 Hasle Danmark
336 Jane Jørgen Mandsberg 3700 Rønne Danmark
337 Team Danish Lure Lars Buch 2640 Hedehusene Danmark
338 SPIRILLEN Torben Kristoffersen 3760 Gudhjem Danmark
339 thorfinna Lars-ole Hansen 3770 Allinge Danmark
340 Lærken Jens Ipsen 3740 Svaneke Danmark
341 Team Bæstet Michael Kølby Pedersen 4600 køge Danmark
342 Team Vindfeldt Michael Vindfeldt 2635 Ishøj Strand Danmark
343 Mi-Ni Ole Svendsen 3770 Allinge Danmark
344 Team Ripa Björn Gustavsson 296 91 Åhus Sverige
345 Team Månsson/Garmin Patrik Månsson 291 94 Kristianstad Sverige
346 Sølv-Skæl Jan Sørensen 4671 Strøby Danmark
347 Makrellen Kim Egelund Petersen 2770 Kastrup Danmark

Antal deltagere/Number of participants: 248