Næste udsendelse: 22:45 Mellem os (G)

TV i dag

 • 22:15Vi er alle stjerner (G)Klub Stjernen et unikt tilbud til bornholmske unge med fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse. Det er Ungdomsskolen, der står for klubben, og for nogle år siden begyndte man at holde en fælles klubaften med de andre unge. Og det er blevet en succes.
 • 22:45Mellem os (G)Sorte Muld er et af Nordens mest unikke arkæologiske fundsteder fra jernalderen. Tre ugers udgravning er netop afsluttet på stedet for den helligdom, hvor der tidligere bl.a. er fundet mere end 2000 guldgubber. Arkæolog Michael Thorsen og Sorte Mulds grand old lady Margrethe Watt fortæller om udgravningen og de seneste nye fund.
 • 23:15Taulov Mejeri (G)Cirka 66.000 køer fra 450 leverandører producerer mælk til osteproduktionen på Taulov Mejeri. På mejeriet er der 305 ansatte. Heraf arbejder 50 om natten, og nogle af dem følger vi i denne udsendelse.
 • 00:1522Nyheder (G)
 • 00:25Vi er alle stjerner (G)Klub Stjernen et unikt tilbud til bornholmske unge med fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse. Det er Ungdomsskolen, der står for klubben, og for nogle år siden begyndte man at holde en fælles klubaften med de andre unge. Og det er blevet en succes.
 • 00:55Mellem os (G)Sorte Muld er et af Nordens mest unikke arkæologiske fundsteder fra jernalderen. Tre ugers udgravning er netop afsluttet på stedet for den helligdom, hvor der tidligere bl.a. er fundet mere end 2000 guldgubber. Arkæolog Michael Thorsen og Sorte Mulds grand old lady Margrethe Watt fortæller om udgravningen og de seneste nye fund.
 • 01:30Krimimesse 2015 - Anne-Marie Vedsø Olesen (G)Blod, mord og spænding var på dagsordenen under Krimimessen i Fængslet i Horsens. Værter og journalister fra syv TV 2-regionalstationer interviewede forfattere og markante personligheder med særlig tilknytning til stationens sendeområde.
 • 02:00Bornholm knokler - Falck (G)Falck er en hæderkronet gammel virksomhed, som igennem tiden har hjulpet danskere i nød. I dette program besøger vi Falck-stationen i Rønne, hvor vi tager med ud på de bornholmske veje for at hjælpe billister i nød. Der er dog også tid til at kigge forbi de nye ambulancer, som er med til at redde bornholmske liv.
 • 02:25Kommunalbestyrelsesmøde d.19. september 1. del (G)
 • 03:20Kommunalbestyrelsesmøde d.19. september 2. del (G)
 • 03:30Kommunalbestyrelsesmøde om Snorrebakkesagen (G)
 • 04:25Kommunalbestyrelsesmøde d.19. september 4. del (G)
 • 04:40Kommunalbestyrelsesmøde d.19. september 5. del (G)
 • 05:00Stafetten - Peter Kaas Claesson (G)Peter Kaas-Claesson har boet på Bornholm siden 2008. Han har før boet på øen fra 1988 til 1992. Peter Kaas-Claesson arbejder ved Beredskabsstyrelsen Bornholm, hvor han er chef. Han har siden 1994 også arbejdet i verdens brændpunkter, fra krigen i Bosnien til sidste sommers mange skovbrande i Sverige.

Samarbejde løfter beredskabet

Bornholms Regionskommune og Beredskabsstyrelsen er nået til enighed om en aftale om brand- og redningsberedskabet på Nordbornholm.
I Distrikt Allinge har Bornholms Regionskommune en aftale med Beredskabsstyrelsen omkring varetagelsen af det operative beredskab samt varetagelse af højderedningsberedskabet for hele kommunen.

Den aftale udløber pt. 20. april 2019, men nu er Bornholms Regionskommune og Beredskabsstyrelsen nået til enighed om en ny aftale om brand- og redningsberedskabet på Nordbornholm.

Aftalen skal, hvis den godkendes politisk, træde i kraft 1. maj, når den nuværende samarbejdsaftale er udløbet.

- At vi har indrettet os sådan på Bornholm er klogt, idet det sikrer, at det personel, der er på Beredskabsstyrelsen i Allinge, fastansatte som værnepligtige, har en bredere opgaveportefølje, hvilket kræver en vis størrelse af Beredskabsstyrelsens tilstedeværelse på Bornholm, fortæller Peter Juel Jensen, medlem af Folketinget for Venstre på Bornholm, og han fortsætter:

- Jeg vil følge den videre proces nøje. For en aftale er vigtig for os, både af hensyn til vores sikkerhed, men også af hensyn til uddannelsen af unge værnepligtige kasernen i Allinge. Netop det forhold, at man på Bornholm kan tilbyde en aftjening af værnepligt inden for beredskabet, men på en sådan måde, at man på Bornholm ikke "kun" indgår i det statslige udrykningsberedskab, men ikke mindst også indgår i det kommunale udrykningsberedskab giver uddannelsen ekstra pondus.

Peter Juel Jensen, medlem af Folketinget for Venstre på Bornholm, slutter:

- Et robust beredskab på Bornholm er vigtigt for Bornholm og den enkelte bornholmer, og det har jeg i et tæt samarbejde med organisationen Folk & Sikkerhed Bornholm arbejdet målrettet med i mange år, og det kommer jeg til at fortsætte med.


Denne artikel er en genudgivelse af en oprindelig artikel udgivet første gang d. 08/01-2019 kl. 14:24, men som blev slettet af en teknisk fejl