Næste udsendelse: 22:45 Mellem os (G)

TV i dag

 • 22:15Vi er alle stjerner (G)Klub Stjernen et unikt tilbud til bornholmske unge med fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse. Det er Ungdomsskolen, der står for klubben, og for nogle år siden begyndte man at holde en fælles klubaften med de andre unge. Og det er blevet en succes.
 • 22:45Mellem os (G)Sorte Muld er et af Nordens mest unikke arkæologiske fundsteder fra jernalderen. Tre ugers udgravning er netop afsluttet på stedet for den helligdom, hvor der tidligere bl.a. er fundet mere end 2000 guldgubber. Arkæolog Michael Thorsen og Sorte Mulds grand old lady Margrethe Watt fortæller om udgravningen og de seneste nye fund.
 • 23:15Taulov Mejeri (G)Cirka 66.000 køer fra 450 leverandører producerer mælk til osteproduktionen på Taulov Mejeri. På mejeriet er der 305 ansatte. Heraf arbejder 50 om natten, og nogle af dem følger vi i denne udsendelse.
 • 00:1522Nyheder (G)
 • 00:25Vi er alle stjerner (G)Klub Stjernen et unikt tilbud til bornholmske unge med fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse. Det er Ungdomsskolen, der står for klubben, og for nogle år siden begyndte man at holde en fælles klubaften med de andre unge. Og det er blevet en succes.
 • 00:55Mellem os (G)Sorte Muld er et af Nordens mest unikke arkæologiske fundsteder fra jernalderen. Tre ugers udgravning er netop afsluttet på stedet for den helligdom, hvor der tidligere bl.a. er fundet mere end 2000 guldgubber. Arkæolog Michael Thorsen og Sorte Mulds grand old lady Margrethe Watt fortæller om udgravningen og de seneste nye fund.
 • 01:30Krimimesse 2015 - Anne-Marie Vedsø Olesen (G)Blod, mord og spænding var på dagsordenen under Krimimessen i Fængslet i Horsens. Værter og journalister fra syv TV 2-regionalstationer interviewede forfattere og markante personligheder med særlig tilknytning til stationens sendeområde.
 • 02:00Bornholm knokler - Falck (G)Falck er en hæderkronet gammel virksomhed, som igennem tiden har hjulpet danskere i nød. I dette program besøger vi Falck-stationen i Rønne, hvor vi tager med ud på de bornholmske veje for at hjælpe billister i nød. Der er dog også tid til at kigge forbi de nye ambulancer, som er med til at redde bornholmske liv.
 • 02:25Kommunalbestyrelsesmøde d.19. september 1. del (G)
 • 03:20Kommunalbestyrelsesmøde d.19. september 2. del (G)
 • 03:30Kommunalbestyrelsesmøde om Snorrebakkesagen (G)
 • 04:25Kommunalbestyrelsesmøde d.19. september 4. del (G)
 • 04:40Kommunalbestyrelsesmøde d.19. september 5. del (G)
 • 05:00Stafetten - Peter Kaas Claesson (G)Peter Kaas-Claesson har boet på Bornholm siden 2008. Han har før boet på øen fra 1988 til 1992. Peter Kaas-Claesson arbejder ved Beredskabsstyrelsen Bornholm, hvor han er chef. Han har siden 1994 også arbejdet i verdens brændpunkter, fra krigen i Bosnien til sidste sommers mange skovbrande i Sverige.

Dagens Brexit-aftale kan koste Danmark 17 mia. kr.

Det britiske parlament skal i dag endeligt tage stilling til Brexit-aftalen. Afstemningen forventes at være færdig omkring klokken 22 dansk tid.
Hun har kæmpet for den med næb og klør, den britiske premierminister Theresa May. I aften ventes den så at stå sin prøve, når det britiske parlament skal tage endelig stilling til den skilsmisseaftale, som EU og Theresa May sammen er blevet enige om.

Underhuset skulle oprindeligt have stemt om skilsmisseaftalen med EU i december, men afstemningen blev udskudt, fordi May måtte indse, at den stod til at blive stemt ned.

May har flere gange udtalt bekymring over, at Storbritanniens Underhus ikke har været begejstrede for aftalen, og dermed muligvis vil stemme nej til aftalen.

- Hvis der ikke bliver stemt for aftalen, så kommer vi til at befinde os i et fuldstændig uudforsket område. Jeg tror ikke, at der er nogen, der kan spå om, hvad der vil ske, har Theresa May bandt andet sagt til det britiske medie BBC.

Briterne forlader efter planen EU 29. marts.

Ifølge Miljø- og Fødevareministeriet, så vil det kunne mærkes markant for de danske fødevareproducenter, hvis briterne forlader EU med et såkaldt 'hårdt Brexit' - hvor Storbritannien forlader EU uden en aftale.

I så fald ville vi ifølge dem kunne se frem til 30-40 procents told på smør- og blandingsprodukter og 25 procents told på grisekød. Dermed kan den danske fødevareindustri og de relaterede brancher i værste fald forvente en nedgang i vareeksporten på cirka 17 mia. kroner, anslår ministeriet.

Danmark et af de lande, hvor et 'hårdt Brexit' vil få stor betydning for økonomien. Danmarks Statistik anslog således i 2016, at 45.000 danske jobs er relateret til eksport til Storbritannien.