Næste udsendelse: 22:45 Mellem os (G)

TV i dag

 • 22:15Vi er alle stjerner (G)Klub Stjernen et unikt tilbud til bornholmske unge med fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse. Det er Ungdomsskolen, der står for klubben, og for nogle år siden begyndte man at holde en fælles klubaften med de andre unge. Og det er blevet en succes.
 • 22:45Mellem os (G)Sorte Muld er et af Nordens mest unikke arkæologiske fundsteder fra jernalderen. Tre ugers udgravning er netop afsluttet på stedet for den helligdom, hvor der tidligere bl.a. er fundet mere end 2000 guldgubber. Arkæolog Michael Thorsen og Sorte Mulds grand old lady Margrethe Watt fortæller om udgravningen og de seneste nye fund.
 • 23:15Taulov Mejeri (G)Cirka 66.000 køer fra 450 leverandører producerer mælk til osteproduktionen på Taulov Mejeri. På mejeriet er der 305 ansatte. Heraf arbejder 50 om natten, og nogle af dem følger vi i denne udsendelse.
 • 00:1522Nyheder (G)
 • 00:25Vi er alle stjerner (G)Klub Stjernen et unikt tilbud til bornholmske unge med fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse. Det er Ungdomsskolen, der står for klubben, og for nogle år siden begyndte man at holde en fælles klubaften med de andre unge. Og det er blevet en succes.
 • 00:55Mellem os (G)Sorte Muld er et af Nordens mest unikke arkæologiske fundsteder fra jernalderen. Tre ugers udgravning er netop afsluttet på stedet for den helligdom, hvor der tidligere bl.a. er fundet mere end 2000 guldgubber. Arkæolog Michael Thorsen og Sorte Mulds grand old lady Margrethe Watt fortæller om udgravningen og de seneste nye fund.
 • 01:30Krimimesse 2015 - Anne-Marie Vedsø Olesen (G)Blod, mord og spænding var på dagsordenen under Krimimessen i Fængslet i Horsens. Værter og journalister fra syv TV 2-regionalstationer interviewede forfattere og markante personligheder med særlig tilknytning til stationens sendeområde.
 • 02:00Bornholm knokler - Falck (G)Falck er en hæderkronet gammel virksomhed, som igennem tiden har hjulpet danskere i nød. I dette program besøger vi Falck-stationen i Rønne, hvor vi tager med ud på de bornholmske veje for at hjælpe billister i nød. Der er dog også tid til at kigge forbi de nye ambulancer, som er med til at redde bornholmske liv.
 • 02:25Kommunalbestyrelsesmøde d.19. september 1. del (G)
 • 03:20Kommunalbestyrelsesmøde d.19. september 2. del (G)
 • 03:30Kommunalbestyrelsesmøde om Snorrebakkesagen (G)
 • 04:25Kommunalbestyrelsesmøde d.19. september 4. del (G)
 • 04:40Kommunalbestyrelsesmøde d.19. september 5. del (G)
 • 05:00Stafetten - Peter Kaas Claesson (G)Peter Kaas-Claesson har boet på Bornholm siden 2008. Han har før boet på øen fra 1988 til 1992. Peter Kaas-Claesson arbejder ved Beredskabsstyrelsen Bornholm, hvor han er chef. Han har siden 1994 også arbejdet i verdens brændpunkter, fra krigen i Bosnien til sidste sommers mange skovbrande i Sverige.

Blandede reaktioner på forslag om lige kommuneskat

Jess Christian Persson har i dag skudt valgkampen i gang med et forslag om lige kommuneskat for alle, og det får en blandet modtagelse blandt modstanderne.
Ens kommuneskat for alle. Sådan lyder forslaget fra Dansk Folkepartis bornholmske folketingskandidat, Jess Christian Persson, i dag. Og det er en udmelding, der får blandede reaktioner fra hans politiske modstandere på øen.

- Vi bakker ikke op om forslaget. I en tid, hvor vi diskuterer rigtig meget, hvordan vi kan få beslutningerne tættere på borgerne, og hvordan vi får mere medbestemmelse til borgerne, så er det her et skridt i den forkerte retning. Det vil betyde mere centralisering og at noget af det kommunale selvstyre vil blive afskaffet, lyder reaktionen fra det socialdemokratiske folketingsmedlem, Lea Wermelin.

Knapt så afvisende er Peter Juel-Jensen fra Venstre.

- Det er jo en gammel idé fra Dansk Folkeparti, som man har fundet frem og støvet lidt af. Nu er udligning ikke nogen nem ting, men kan man få den landet sådan, at vi på én og samme tid kan bevare det høje serviceniveau, vi har på øen, og bornholmerne kan slippe billigere i skat, er det da noget, jeg vil klappe i hænderne over, siger han.

Netop udligning kommunerne imellem er noget, der har været diskuteret meget i Folketinget den seneste tid.

I begyndelsen af 2018 forsøgte regeringen at samle et flertal til en såkaldt udligningsreform, men i april blev den taget af bordet igen på grund af manglende opbakning.

Fra Lea Wermelin lyder det i dag, at man generelt set er positive over for skabe mere lighed kommunerne imellem.

- Hele idéen med, at dem, der har mest, skal bidrage mere, og at der skal være en mere retfærdig udligning mellem kommunerne, det er sådan set et forslag, vi er enige i. Det er bare ikke helt det, der Dansk Folkepartis forslag, siger hun.