Næste udsendelse: 22:45 Mellem os (G)

TV i dag

 • 22:15Vi er alle stjerner (G)Klub Stjernen et unikt tilbud til bornholmske unge med fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse. Det er Ungdomsskolen, der står for klubben, og for nogle år siden begyndte man at holde en fælles klubaften med de andre unge. Og det er blevet en succes.
 • 22:45Mellem os (G)Sorte Muld er et af Nordens mest unikke arkæologiske fundsteder fra jernalderen. Tre ugers udgravning er netop afsluttet på stedet for den helligdom, hvor der tidligere bl.a. er fundet mere end 2000 guldgubber. Arkæolog Michael Thorsen og Sorte Mulds grand old lady Margrethe Watt fortæller om udgravningen og de seneste nye fund.
 • 23:15Taulov Mejeri (G)Cirka 66.000 køer fra 450 leverandører producerer mælk til osteproduktionen på Taulov Mejeri. På mejeriet er der 305 ansatte. Heraf arbejder 50 om natten, og nogle af dem følger vi i denne udsendelse.
 • 00:1522Nyheder (G)
 • 00:25Vi er alle stjerner (G)Klub Stjernen et unikt tilbud til bornholmske unge med fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse. Det er Ungdomsskolen, der står for klubben, og for nogle år siden begyndte man at holde en fælles klubaften med de andre unge. Og det er blevet en succes.
 • 00:55Mellem os (G)Sorte Muld er et af Nordens mest unikke arkæologiske fundsteder fra jernalderen. Tre ugers udgravning er netop afsluttet på stedet for den helligdom, hvor der tidligere bl.a. er fundet mere end 2000 guldgubber. Arkæolog Michael Thorsen og Sorte Mulds grand old lady Margrethe Watt fortæller om udgravningen og de seneste nye fund.
 • 01:30Krimimesse 2015 - Anne-Marie Vedsø Olesen (G)Blod, mord og spænding var på dagsordenen under Krimimessen i Fængslet i Horsens. Værter og journalister fra syv TV 2-regionalstationer interviewede forfattere og markante personligheder med særlig tilknytning til stationens sendeområde.
 • 02:00Bornholm knokler - Falck (G)Falck er en hæderkronet gammel virksomhed, som igennem tiden har hjulpet danskere i nød. I dette program besøger vi Falck-stationen i Rønne, hvor vi tager med ud på de bornholmske veje for at hjælpe billister i nød. Der er dog også tid til at kigge forbi de nye ambulancer, som er med til at redde bornholmske liv.
 • 02:25Kommunalbestyrelsesmøde d.19. september 1. del (G)
 • 03:20Kommunalbestyrelsesmøde d.19. september 2. del (G)
 • 03:30Kommunalbestyrelsesmøde om Snorrebakkesagen (G)
 • 04:25Kommunalbestyrelsesmøde d.19. september 4. del (G)
 • 04:40Kommunalbestyrelsesmøde d.19. september 5. del (G)
 • 05:00Stafetten - Peter Kaas Claesson (G)Peter Kaas-Claesson har boet på Bornholm siden 2008. Han har før boet på øen fra 1988 til 1992. Peter Kaas-Claesson arbejder ved Beredskabsstyrelsen Bornholm, hvor han er chef. Han har siden 1994 også arbejdet i verdens brændpunkter, fra krigen i Bosnien til sidste sommers mange skovbrande i Sverige.

KB: DGI-Hallen stod med hatten i hånden igen

...men måtte gå tomhændet hjem. Pengepuljen til drift af øens hallerne, trænger dog til et eftersyn, lød det fra flere sider i salen.
DGI-Hallen fik i februar 2017 tilsagn om en kommunegaranti til etablering af en springhal i tilknytning til den eksisterende idrætshal under forudsætning af, at der ikke blev givet yderligere driftstilskud til faciliteten. Her til aften bankede DGI-hallen så på kommunalbestyrelsens dør igen.

Årsagen er, at DGI-Hallen kæmper med renter og afdrag på nye lån optaget i forbindelse med byggeriet af springhallen. Samtidig er indtjeningen ikke steget, trods flere udgifter. Prisen for lån af hallen for en folkeoplysende forening er 28 kr. pr. time, ganske ligesom i øens andre haller. Og det beløb er for lavt til, at DGI-Hallen kan få budgettet til at hænge sammen, men - der var ikke meget hjælp at hente i kommunalbestyrelsen til aften.

- Et samlet Fritids- og kulturudvalg vil fastholde, at DGI-Hallen ikke kan få yderligere driftstilskud. Når det så er sagt, så er det faktisk en veldrevet og aktiv hal med masser af unge og nye aktiviteter, lød det fra udvalgsformand, Erik Lund Hansen (A).

Udvalgsformanden fortalte også, at hvis man gave DGI-Hallen flere midler, så skulle det tages fra andre haller, hvilket man ikke ønskede i udvalget.

- Et eftersyn på området er dog nok oplagt, lød det fra formanden.

- Bestemt. Hallerne er nedslidt og der kommer en ny ved Snogebæk, så vi bliver nødt til at se nærmere på størrelsen af puljen, som vi bruger på hallerne, tlføjede Carsten Hæstrup (V).