Næste udsendelse: 22:45 Mellem os (G)

TV i dag

 • 22:15Vi er alle stjerner (G)Klub Stjernen et unikt tilbud til bornholmske unge med fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse. Det er Ungdomsskolen, der står for klubben, og for nogle år siden begyndte man at holde en fælles klubaften med de andre unge. Og det er blevet en succes.
 • 22:45Mellem os (G)Sorte Muld er et af Nordens mest unikke arkæologiske fundsteder fra jernalderen. Tre ugers udgravning er netop afsluttet på stedet for den helligdom, hvor der tidligere bl.a. er fundet mere end 2000 guldgubber. Arkæolog Michael Thorsen og Sorte Mulds grand old lady Margrethe Watt fortæller om udgravningen og de seneste nye fund.
 • 23:15Taulov Mejeri (G)Cirka 66.000 køer fra 450 leverandører producerer mælk til osteproduktionen på Taulov Mejeri. På mejeriet er der 305 ansatte. Heraf arbejder 50 om natten, og nogle af dem følger vi i denne udsendelse.
 • 00:1522Nyheder (G)
 • 00:25Vi er alle stjerner (G)Klub Stjernen et unikt tilbud til bornholmske unge med fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse. Det er Ungdomsskolen, der står for klubben, og for nogle år siden begyndte man at holde en fælles klubaften med de andre unge. Og det er blevet en succes.
 • 00:55Mellem os (G)Sorte Muld er et af Nordens mest unikke arkæologiske fundsteder fra jernalderen. Tre ugers udgravning er netop afsluttet på stedet for den helligdom, hvor der tidligere bl.a. er fundet mere end 2000 guldgubber. Arkæolog Michael Thorsen og Sorte Mulds grand old lady Margrethe Watt fortæller om udgravningen og de seneste nye fund.
 • 01:30Krimimesse 2015 - Anne-Marie Vedsø Olesen (G)Blod, mord og spænding var på dagsordenen under Krimimessen i Fængslet i Horsens. Værter og journalister fra syv TV 2-regionalstationer interviewede forfattere og markante personligheder med særlig tilknytning til stationens sendeområde.
 • 02:00Bornholm knokler - Falck (G)Falck er en hæderkronet gammel virksomhed, som igennem tiden har hjulpet danskere i nød. I dette program besøger vi Falck-stationen i Rønne, hvor vi tager med ud på de bornholmske veje for at hjælpe billister i nød. Der er dog også tid til at kigge forbi de nye ambulancer, som er med til at redde bornholmske liv.
 • 02:25Kommunalbestyrelsesmøde d.19. september 1. del (G)
 • 03:20Kommunalbestyrelsesmøde d.19. september 2. del (G)
 • 03:30Kommunalbestyrelsesmøde om Snorrebakkesagen (G)
 • 04:25Kommunalbestyrelsesmøde d.19. september 4. del (G)
 • 04:40Kommunalbestyrelsesmøde d.19. september 5. del (G)
 • 05:00Stafetten - Peter Kaas Claesson (G)Peter Kaas-Claesson har boet på Bornholm siden 2008. Han har før boet på øen fra 1988 til 1992. Peter Kaas-Claesson arbejder ved Beredskabsstyrelsen Bornholm, hvor han er chef. Han har siden 1994 også arbejdet i verdens brændpunkter, fra krigen i Bosnien til sidste sommers mange skovbrande i Sverige.

Haslefisker: Sælregulering istedet for fiskeforbud

Haslefisker Bo Johansen mener, at fiskeriministeren burde regulere sælbestanden i Østersøen i stedet for at forbyde torskefiskeriet.
Fiskeskipper Bo Johansen fra Hasle mener, at fiskeriministerens udspil om et stop for torskefiskeri i den østlige del af Østersøen rammer forkert.

- Jeg synes, det er noget vrøvl. Man skal tage problemet, hvor det er. Og det er simpelthen at få sælen væk, siger Bo Johansen.

For fire år siden flyttede Bo Johansen sin kutter R32 Ninni fra Nexø til Hasle Havn, fordi sælerne havde ødelagt fiskeriet i den østlige del af Østersøen. Både fordi sælerne spiser fangsten, og fordi de inficerer torsken med en ormeparasit, som udmagrer fisken og ødelægger dens kød.

Fiskerminister Eva Kjer Hansen arbejder da også på en regulering af sælbestanden, men oplyser, at det er ikke en beslutning, som bare kan tages i Folketinget.

- Jeg arbejder hårdnakket på, at vi kan komme til at regulere sælerne. Jeg har taget en række initiativer til at samle mine kollegaer fra landene rundt omkring Østersøen. Jeg håber, det vil udmønte sig i en henvendelse til EU-kommissionen, hvor vi i fælleskab beder om, at vi kan regulere sælbestanden, siger fiskeriminister Eva Kjer Hansen (V).

Ifølge fiskeriministeren skal det stadig være tilladt for fiskerne at have bifangst af torsk i forbindelse med andet fiskeri.