Næste udsendelse: 19:00 Guld fra Gemmerne (G)

TV i dag

 • 18:30Mad med Mads og David (G)Mads tager på jagt efter regionens gode råvarer, og derefter bliver de brugt som en del af maden, når Mads og David går i køkkenet. Produceret i 2017.
 • 19:00Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Odense, Kolding, Bangsbo, Skive og Næstved.
 • 19:3019.30Nyheder
 • 19:49Vejret i morgen (G)
 • 19:50Verdens mindste travbane - 5. del I dette afsnit er det blevet tid til at sige tak for nu på Verdens mindste travbane. Travsæsonen går på hæld. Hestene skal på en velfortjent ferie, og alt hvad der blev pakket ud skal pakkes ned igen. Sidste løb skal køres, og gode travkammerater siger god vinter og på gensyn.
 • 20:20Mellem os Broen i Arnager har været år undervejs, men nu står Nordeuropas længste træbro over hav færdig. Havneformand Anders Schou Jensen og fundraiser Kirsten Juni fortæller om hele processen med at få lavet en kopi af den gamle bro fra 1984
 • 20:45Karateklubben - Karla (G)I slutningen af oktober skal prøven stå for 13 bornholmere. Alle deltager i dette års WUKF europamesterskab i karate, der i år afholdes i Danmark. På skift skal de vise deres evner i kamp på de rød/blå måtter. Tre af dem har TV 2/Bornholm fulgt frem mod mesterskabet. Der er yngstekæmperen, trænerens søn og medaljehåbet.
 • 20:58Vejret i morgen (G)
 • 21:00Mig & Harley (4:8)Det årlige stumpemarked i Harley klubben er en ren guldgrube af alle mulige dele, så Ronny er på jagt efter nogle gode stumper, mens Henrik forsøger at få solgt ud af alt det hans kone ikke mener han har brug for længere. Og så er det tid til det legendariske julebanko som er årets største arrangement, og det går ikke stille af sig når over 130 bikere svinger bankopladerne. Produceret 2018.
 • 21:30Vild Med Dyr - Sæler (G)Vild Med Dyr besøger sælerne i Kattegatcentret ,og Anna Louise Tranæs Didriksen skal forsøge sig som træner af de livlige og ikke mindst sultne sæler.
 • 22:0022Nyheder
 • 22:09Vejret i morgen (G)
 • 22:10Verdens mindste travbane - 5. del (G)I dette afsnit er det blevet tid til at sige tak for nu på Verdens mindste travbane. Travsæsonen går på hæld. Hestene skal på en velfortjent ferie, og alt hvad der blev pakket ud skal pakkes ned igen. Sidste løb skal køres, og gode travkammerater siger god vinter og på gensyn.
 • 22:40Mellem os (G)Broen i Arnager har været år undervejs, men nu står Nordeuropas længste træbro over hav færdig. Havneformand Anders Schou Jensen og fundraiser Kirsten Juni fortæller om hele processen med at få lavet en kopi af den gamle bro fra 1984
 • 23:10Mig & Harley (4:8) (G)Det årlige stumpemarked i Harley klubben er en ren guldgrube af alle mulige dele, så Ronny er på jagt efter nogle gode stumper, mens Henrik forsøger at få solgt ud af alt det hans kone ikke mener han har brug for længere. Og så er det tid til det legendariske julebanko som er årets største arrangement, og det går ikke stille af sig når over 130 bikere svinger bankopladerne. Produceret 2018.
 • 23:35Helt ærligt - Hvor hurtigt kører vi? (6) (G)Hvem er vi, alle os der bor i Hovedstadsregionen? Hvordan har vi det med maden, trafikken, motion, med jyske tilflyttere og i det hele taget med hinanden?
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Verdens mindste travbane - 5. del (G)I dette afsnit er det blevet tid til at sige tak for nu på Verdens mindste travbane. Travsæsonen går på hæld. Hestene skal på en velfortjent ferie, og alt hvad der blev pakket ud skal pakkes ned igen. Sidste løb skal køres, og gode travkammerater siger god vinter og på gensyn.
 • 00:40Mellem os (G)Broen i Arnager har været år undervejs, men nu står Nordeuropas længste træbro over hav færdig. Havneformand Anders Schou Jensen og fundraiser Kirsten Juni fortæller om hele processen med at få lavet en kopi af den gamle bro fra 1984
 • 01:05Møde i Region Hovedstaden d. 22. oktober 1. del (G)
 • 02:25Mad med Mads og David (G)Mads tager på jagt efter regionens gode råvarer, og derefter bliver de brugt som en del af maden, når Mads og David går i køkkenet. Produceret i 2017.
 • 05:00Fra lade til landevej - Det flyvende tæppe (12:12) (G)Det flyvende tæppe, en Ford Taunus 17m Deluxe, flyver igen, og Ole Bramsgaard er stolt. Fra Ægypten over Australien og Los Angeles til Jylland Ole Bramsgaard har fået respons fra tæt på hele verden, men der er en, der betyder mere end alle andre, nemlig hustruen Birgitte. Det er hende, der har fået bilen, og hende der slutter ringen. Hun har nemlig en helt særlig tilknytning til bilen.

Ny fejl: Halv million brugt uden godkendelse

En anlægsbevilling på en halv million er blevet afholdt uden politisk godkendelse.
500.000 danske kroner.

Det er dét beløb, som en blevet afholdt til at samle børne- og ungeområdet på Ullasvej. Anlægningsbevillingen på den halve million er blevet godkendt af styregruppen, uden det er blevet politisk godkendt. Det viser en mail, som TV 2/Bornholm er kommet i besiddelse af.

- Det er i forlængelse af (Snorrebakkesagen, red.), og derfor irriterer det mig også grænseløst, at man tydeligvis ikke har lært at koble to legemsdele sammen på trods af, at BDO rapporten har fastslået, at det var ulovligt, siger René Danielsson til TV 2/Bornholm.

Torsdag aften sprang René Danielsson bomben, hvor han i torsdages udgave af debatprogrammet 360 fortalte om de penge ’der var blevet indefrosset’, før de var godkendt af politikerne.

- Man bruger en halv million kroner uden at spørge politikerne om lov. Seks uger efter BDO kommer med deres revisionsrapport, der gør man præcist det samme igen, fortalte René Danielsson i debatprogrammet 360.

Pengene, som blev brugt, er nu blevet politisk godkendt i økonomiudvalget. Og Dansk Folkepartis kommunalbestyrelsesmedlem er klar i mælet om den nye udvikling i Snorrebakkesagen.

- I min verden er det et lige så klokkeklart lovbrud, som da man tog halvanden million kroner fra driftskonti og brugte, siger han.

Hvad ville der ske, hvis de her penge ikke var blevet bevilliget?

- Så var projektet i princippet stoppet. I min verden er den ikke meget længere, lyder det fra René Danielsson.

’Barnagtige fejl'
Ifølge René Danielsson sendte økonomidirektør Claus Stensgaard Jensen en mail rundt til medarbejdere i kommunen og styregruppen for Snorrebakken den 2. august.

Her fremhævede han, at man ikke skulle afholde udgifter, før de var politisk godkendt.

Endnu en fejl, der ærgrer René Danielsson.

- Jeg kunne godt tænke mig, at der er nogle, der fortæller, hvordan det kan ske igen. Jeg troede lige, man havde redegjort for, hvordan man kan stramme op på tingene, og alligevel laver man, det jeg vil kalde, barnagtige fejl, siger han.

Der er mere om sagen i vores nyhedsudsendelse klokken 19:30.