Bonjour, Paris!

De bornholmske Rynkeby-cykelrytter er nu nået til Paris, hvor de mødte de øvrige 53 Rynkeby-hold.
En flok glade, men trætte cykelryttere fra Team Rynkeby Bornholm, nåede lørdag målet for deres cykeltur, da de ankom til Paris.

I holdets dagbog står:
Dagens rejsedagbog bliver væsentlig kortere end de forrige. For i virkeligheden er der ikke så meget at fortælle andet end, at Team Rynkeby Bornholm lørdag indtog Paris i fornem stil.

Der var overskud på holdet til en tur rundt i de parisiske gader og forbi de mest kendte attraktioner. Turen gennem Paris sluttede i Parc de la Villette, som dannede rammen om en helt fantastisk modtagelse af alle 54 Team Rynkeby hold.

Familie og venner til deltagerne var taget til Paris for at fejre deres kære, og det er hvert eneste år et fantastisk skue, som giver selv meget erfarne deltagere gåsehud, og der kan også findes tårer i en øjenkrog og på kinderne hos mange.

Team Rynkeby Bornholm slutter turen af med en fælles middag for deltagere og pårørende på en restaurant i Paris. Søndag skilles vejene for de mange deltagere, når nogle tager mod Danmark, nogle bliver og nyder Paris, mens andre drager på ferie ude i verden.

Selv om vores veje for nu skilles, så er en ting helt sikkert – Paris var ikke nået uden en enorm holdpræstation, og der er undervejs i træningen og på turen fra Danmark til Paris blevet skabt venskaber for livet.

Vi glæder os til næste år. Godnat fra Paris.