Kør luksusbil i lufthavnen

Ferrari, Lamborghini, Porsche, Lotus og Maserati. Sportscar Event sælger ture i luksusbiler, når de samler ind til syge børn.
Lørdag den 14. september vil landingsbanen i Bornholms Lufthavn se anderledes ud end normalt. I stedet for starter og landinger med DATs fly vil luksusbiler drøne ud af den 2 km lange landingsbane. Luksusbiler af mærker som Ferrari, Lamborghini, Porsche, Lotus og Maserati.

Årsagen er det første besøg på Bornholm af foreningen SportsCar Event. En forening, som afholder arrangementer til fordel for Børnecancerfonden og andre gode formål - primært med syge børn for øje.

Bornholms Gokart Center står bag invitationen, billetsalg og presse. De oplyser, at arrangementet i Bornholms Lufthavn afholdes kl. 11:00 til kl. 14:00 og at der maksimalt kan køres 100 ture i det begrænsede tidsrum - og max 20 ture for hver bil.

Priserne for en tur i en af de 10 sportsvogne varierer fra 300 kr. i en Lotus Elise til 1400 kr. for en tur i en Lamborghini Huracan EVO eller Ferrari 488 Pista.

Siden 2002 har Sportscar Event kørt over 22 mio. kr. hjem til syge børn i Danmark.

PROGRAM:
Fredag den 13. september
kl. 18–19: Bilerne udstilles i Svaneke
Lørdag den 14. september
Kl. 9-9:30: Paradekørsel i Rønne med børn fra Rønne Sygehus
Kl. 10: Bilerne ankommer til Rønne Lufthavn
Kl. 11–14: Tre timers Sportscar Event på Bornholm