Højt antal deltagere på Bornholms Uddannelsesmesse

Igen i år har et stort antal virksomheder, organisationer og uddannelsesinstitutioner tilmeldt sig uddannelsesmessen BUM.
De bornholmske skoleelever fra 7.-10. klasse bliver hvert år inviteret til uddannelsesmessen BUM.

Her skal de orientere sig løbende for bedre at kunne træffe det nødvendige valg om fremtidig uddannelse, når deres skolegang slutter.

Et stort antal virksomheder, organisationer og uddannelsesinstitutioner har igen i år valgt at deltage.
Èn af dem er Dansk Industri Bornholm:

- Der er generelt på Bornholm behov for elever og lærlinge i industrien. Dem har vi ofte svært ved at tiltrække til trods for at vi kan garantere vores elever en lærlingeplads, fortæller formand for DI Bornholm, Kenn Kjellberg.

Hos arrangørerne, Ungdommens uddannelsesvejledning Bornholm, er der stor tilfredshed med de mange tilmeldte stadeholdere til BUM:

- Vi er meget tilfredse og kan nu konstatere, at der er 52 tilmeldte, her i blandt et højt antal bornholmske virksomheder, fortæller Ann-Sofie Markussen, uddannelsesvejleder UU Bornholm.

I år har flere virksomheder slået sig sammen og danner dermed rammen om et tema. For eksempel Tejn Smedeforretning, der sammen med Ole Almeborg A/S, KH Maskinstation og Brødrene Anker Hasle og repræsenterer dermed smedefaget på Bornholm, fortæller Ann-Sofie Markussen.

Bornholms Uddannelsesmesse bliver afholdt på Campus Bornholm d. 21 november.